Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha olyanba szerettem bele akibe nem szabadott volna?
Figyelt kérdés
Kezdetétől tudtam hogy semmi nem lehet mert túl nagy a korkülönbség de ő csak szédített, én pedig csak most kaptam észbe, hogy mennyire beleszerettem.2016. jan. 31. 22:33
1/4 RRR válasza:
zárd ki az érzelmeidből,ne talizz,ne hívd,ne beszélj vele
így talán elmúlik
2/4 anonim válasza:
1-es te voltàl màr akàr csak hasonló hejzetben is??? Ha nem akkor nem tudod mijen nehéz ez! Na valamennyire teis hibàsnak érezheted magad. Minek szerettél bele ha tudtad hogy úgyse lehet semmi? Nos hàt szerintem hozd meg azt a döntést ami a legjobb neked,és neki is. Mekkora az a korkülömbség??
4/4 anonim válasza:
Írj, ha gondolod, szerintem tudok segíteni. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!