Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egy olyan pasiba szerettem bele tobb, mint 2 eve, akibe nem szabadott volna?
Találj (gondolj) egy helyet, ami nem emlékeztet rá. Aztán találj még egyet, aztán még egyet. Amíg meg nem könnyebbülsz. Az elején nehezebben mehet.
Amúgy pedig miért zúgtál bele? A külsejébe, a mozgásába, abba, ahogyan beszél? A sármjába?
A kulsejebe, meg abba, ahogyan nevet...
Nem, dehogy tudja, hogy mit erzek. Tobbszor nez engem(mai napig), de probalok veleltlenul se ra nezni...
Ezek szerint nem ismered nagyon. Akár meg is ismerhetnéd, és akkor informáltabb döntést tudnál hozni arról, hogy milyen.
Miből gondolod, hogy nőfaló?
Szóval az a része egyáltalán nem is jön be, hogy ő ilyen rossz fiú? Veszélyes... stb.?
Mert akkor egy látszólag ilyen pasit kellene vadászni, aki közben rendes stb. De úgy látom, hogy alapvetően "csak" ki kell tartanod, amíg jön egy (minden szempontból jobb nála. Más ötletem nincs. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!