Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A személyiségébe szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A személyiségébe szerettem bele. Ez a szerelem?

Figyelt kérdés

Már régóta ismerek egy srácot, de csak most kerültünk közelebb egymáshoz. Emberileg talán tökéletes, őszinte, és nagyon jól látja a dolgokat - hasonlóan mint én, nem hagyja hogy a gyengébbet bántsák (még ha a haverjai ellen kell szólnia,akkor sem), sokan szeretik, senki sem utálja -nyilván mert jó ember, szereti a gyerekeket, nem lusta, rendesen dolgozik, és ami még tetszik benne, hogy hasonló az érdeklődési körünk, kb ugyanúgy látunk mindent. A külseje is vonzó számomra (nagyon is), de főleg a személyisége fogott meg, és az, hogy nem áll be a tömeg közé, kiáll az igazságért, és nem trágár módon. Nagyon szimpatikus ember. Rengetegszer gondolok rá, imádok róla ábrándozni, és alig várom hogy lássam. Úgy érzem, neki is tetszem... Talán ez lehet az igaz szerelem??

Az egyetlen kis bibi az egészben, hogy az exem egyik haverja... Megéri el*aszni a haverságukat? Nekem tényleg nagyonnagyon tetszik a fiú.:( De nem akarom,hogy miattam legyenek galibák.

2013. máj. 20. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
ha a külseje is vonzó akkor nem csak a személyiségébe.
2013. máj. 20. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Te magaddal, meg a fiúval foglalkozz, ők meg majd lerendezik egymás között.
2013. máj. 20. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Bla bla bla a külsejébe szerettél bele
2013. máj. 20. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire kedveled, akkor kínzás lenne magadnak is, hogy nem próbálsz közeledni felé.
2013. máj. 20. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem nem a te feladatod ezt eldönteni, hogy mi lesz a kettejük barátságával.

azt nem tudom, ez-e a szerelem. neked lehet, hogy igen, másnak meg más.

2013. máj. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!