Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzek ez a srác iránt?
Figyelt kérdés
Van egy fiu az osztályban. Helyes de van jobb is vagyis latok benne hibákat. És van hogy olyan jeleket ad mintha tetszenek neki de van hogy bunko...mindig keresem a tarsasagat melle akarok ulni csak ra gondolok ithton a suliba mindenhol feltekyen vagyok ha mas lanyokkkal beszel de van hoogy neh a amikor mondd egy "viddes dolgot" es nem az akkor olyan: jezusom-.- ezert nemtudom mert ha szerelmes lennek bele az ilyeneknek nemkene zavarnia hogy neha azthiszu vicces oedig nem..akkor most mit érzek? utálom? szeretem? ::o2013. máj. 20. 19:03
1/6 anonim válasza:
Inkább menj vissza a konyhába és foglald el magad!
2/6 anonim válasza:
Mi mondjuk meg hogy te mit érzel? GYÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez fura de össze vagyok zavarodva:( Ha hozzám szol remeg a kezem nem merek a szemebe nezni:(
2013. máj. 20. 19:07
4/6 A kérdező kommentje:
Kérlek ...
2013. máj. 20. 19:10
6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm:| Reemélem igazad van!
2013. máj. 20. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!