Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék legkönnyebben lányokkal ismerkedni? 18/L
Biszexualiskent mondom, pontosan ugyanugy mint a heteroknal.
En szemelyszerint sosem regisztraltam tarskeresokon/ismerkedtem volna itt, volt olyan, hogy fel evig senkivel nem randiztam, kivartam a szerelmet...es mindig a "veletlen" hozott ossze bennunket. Hinni kell, nyitottnak lenni es bar nehez, de turelmesnek.
Itt nem akarsz, mert ki tudja kicsoda?
Ekkora hülyeséget! Máshol honnan tudod, hogy kicsoda? Ez is egy lehetőség! Bárhol lehet ismerkedni! Itt is, buszon is, vásárlás közben is, stb!
Meg valosagba ismerkedsz valakivel van rola egy kulso velemenyed majd ha szoba elegyedsz vele akkor lesz egy teljes keped rola hogy vegulis milyen (unalmas,vicces,lekezelo,stb stb) persze elso beszelgetesbol nem fogod tudni igaz de a sokadiknal mar igen.
Itt interneten annak adod ki magad akinek akarod es olyan stilusba beszelsz azaz olyan latkepet tudsz kesziteni magadrol amilyet csak akarsz mert van idod atgondolni hogy mit is akarsz irni stb. Vagyis imterneten azt se tudod hogy nez ki valojaban az illeto es hogy milyen a szemilyesege.
ezzel én is így vagyok, tényleg nagyon nehéz, élőben szinte lehetetlen de próbálkozni mindig lehet:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!