Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért választ egy ronda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választ egy ronda "fiút" egy leszbikus?

Figyelt kérdés

Nem offenzív jellegű a kérdésem,de nem igazán értem azokat a lányokat,akik gyakorlatilag egy ronda lányra izgulnak fel ,aki kb úgy néz,mint egy ronda fiú.

Lapos ,mint egy deszka,csúnya az arca ,úgy öltözködik és beszél,olyan a haja,mint egy férfinak,de még férfinak is ronda lenne.

Csak annyi a lényeg,hogy női nemi szerve lenne?

2017. jan. 5. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező!!!

Az, hogy ha valakit "RONDÁNAK" szólítasz, tisztába vagy te azzal, hogy mennyire bántod meg lelkileg????

Ezen gondolkozz már el, könyörgöm!!!

Ha valaki téged úgy szólít meg az utcán, vagy bárhol is, hogy "De iszonyat r0nda!!!" neked az jól esne?

2017. jan. 5. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 nem minden leszbikus ilyen, sőt, szerintem kevesebb ahhoz hasonló van, amit leírtál. Egyébként meg azért akarnak fiúsabban kinézni, mert így érzik jól magukat a bőrükben. Ilyen a stílusuk. Ennyi. Én speciel nagyon lányos vagyok, hozzám hasonló lányok is vonzanak, de vannak olyan fiús lányok is, akikre azért azt mondom, hogy "ez igen". Általánosítani sosem lehet :).
2017. jan. 5. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
nem veti meg vagy nézi le őket, szimplán nem vonzzák szexuálisan, a kettő nem egyenértékű
2017. jan. 5. 21:15
 14/17 anonim ***** válasza:
93%

Ki mondta ,hogy gyűlöljük őket ,vagy megvetjük?Azért öltözünk úgy meg viselkedünk ,mert ez nekünk így jó és kész!

Honnan tudod hogy csúnya?Lehet neked az!

A külső másodlagos.

Aki "neked csúnya" az maradjon egyedül és ne is legyen senkije se?Mert szerinted csúnya?Lehet több van benne mint gondolnád.

Amit pedig betettél kép...nos szánalmas hogy ebből akarsz ítélni.Nem ronda ,ő így érzi magát jól.Kik vagyunk mi mások hogy leszóljuk?

2017. jan. 5. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:

ma 21:16

Kommented aranyat ér!

Minden mértékben egyetértek veled!

Válaszod viszi a pálmát!!!

2017. jan. 5. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
#13: Igen, benne is volt a mondatban (nem véletlenül), hogy "EGY leszbikus nő". Érted. Egy. Nem MIND. De látom a túlérzékenység megint felülkeredett rajtatok, szokás szerint.
2017. jan. 5. 21:24
 17/17 anonim ***** válasza:

olyan transz fiút ismerek aki megveti és lenézi a férfiakat, mégis az akar lenni :D na az a teljesen agyf.sz :D

de egyébként én sem értem azt meg, hogy az olyan miért fiúsabb én speciel jól kijövök a srácokkal :)

2017. jan. 5. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!