Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítja el sok leszbikus a fiús lányokat?
Ízlések és pofonok.Szokták mondani hogy "nem pasi imitátort" akarnak.
Nekem csak nálam nőiesebb barátnőim voltak.Én magam fiús vagyok.Ők képesek voltak nőt látni bennem.
Én fiús vagyok és csak fiús lányok jönnek be.:)
Eddig minden barátnöm is fiús volt.
Nekem meg pont az a bajom hogy a legtöbben lányosabb partnert keresnek és nem hozájuk hasonlot.
ja én is úgy érzem, de szerintem ez az oldal azért tesz rá egy lapáttal, amikor az ember olvassa egy nőies leszbikus kommentjét, akit csak a nőiesség vonz és mindenben nagyon nőies és nőies így nőies úgy, ápolt az csak nőies lehet, csak nőiesen figyelhetsz oda a küldősre, stb. :D
én is super gay vagyok mint te 3-as amúgy XD ez a leszbik közt a b.u.z.i kategória szerintem amúgy :D mondjuk lányosak is tetszenek csak annyira nem
Biszexuális vagyok, de azt hiszem szerelmes csak férfiba tudnék lenni. A nőkhöz csak szexuálisan vonzódom.
Azért nem jönnek be a fiúsabb lányok, mert ha férfira vágyok, akkor férfit választok. Ha nőre vágyok, akkor az NŐ legyen, ízig-vérig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!