Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikuskent tetszik nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikuskent tetszik nektek ha egy csaj edzett?

Figyelt kérdés
Szeretitek fogdosni,simogatni az "izmosabb" testet?

2017. jan. 3. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%

Pasiként is szeretem az izmosabb csajokat, egy kis kockás has se zavar(persze a nagyon durva már nem jönn be, de sztem egy fitt,izmos csajjal semmi gond, amig nőies)

Mennyire izmosra gondolsz?

2017. jan. 3. 10:23
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Van akinek tetszik, van akinek nem.

Pontos választ nem kapsz erre...

2017. jan. 3. 10:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem

22LL

2017. jan. 3. 10:39
 4/12 LinaLight válasza:
Nekem tetszik,ha van egy kis izom az illetőn,de nem kell túlzásokba esni :)
2017. jan. 3. 11:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem igen tetszik én is sokat foglalkozom a testemmel sokat futok meg kondiba is lenézek néha és igen nekem nagyon bejön ha egy csaj izmos :) 20/L
2017. jan. 3. 13:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik ha van rajta egy kis izom (pl. has, kar), mivel a fiús lányok jönnek be, és plusz pont ha biztonságban érzem magam mellette a fizikai erőnléte miatt :)

17/L

2017. jan. 3. 17:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem az olyan kicsit izmosabb nők jönnek be, akik nem viszik túlzásba, tehát megmaradnak a szép nőies idomai.
2017. jan. 4. 07:07
 8/12 anonim ***** válasza:

alacsonyabb testzsir kell (ha husibb es izmos az altalaban ferfias a szememben es nem tetszik... fius lehet vagy husibb is de a kettő kombija ezt eredmenyezi es nem tetszik) egy szep izomzathoz akkor jonnek elo halvanyan a kockak es akkor szep a kar de ugyanakkor noies is marad... na nekem ez jon be rohadtul szoval ilyesmit is probalok elerni... meg persze jo buli ha elbirja karjaiban valaki a masikat vagy esetleg egymast :) csak az a baj szeretek zabalni bar 165cm melle 55kg nem sok szoval meg van remeny XD

persze ez semmit sem számít hogy milyen tetszik milyen nem ugysem ez lesz a döntő ilyesmi pluszpont csak ha amugy minden mas eleg megnyero volt :) de foreveralone vagyok szoval tok mindegy :D

2017. jan. 4. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon is tetszik. Én is edzett vagyok, így a másiknál is bejön.
2017. jan. 5. 08:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, de a túl edzett már nem jön be.

10-ből 10 pont nálam

[link]

Hááát, szép-szép, becsülendő a munkája, de ha letakarom az arcát, mintha egy férfi vett volna bikinit magára.

[link]

2017. jan. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!