Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikuskent tetszik nektek ha egy csaj edzett?
Pasiként is szeretem az izmosabb csajokat, egy kis kockás has se zavar(persze a nagyon durva már nem jönn be, de sztem egy fitt,izmos csajjal semmi gond, amig nőies)
Mennyire izmosra gondolsz?
Van akinek tetszik, van akinek nem.
Pontos választ nem kapsz erre...
Nekem is tetszik ha van rajta egy kis izom (pl. has, kar), mivel a fiús lányok jönnek be, és plusz pont ha biztonságban érzem magam mellette a fizikai erőnléte miatt :)
17/L
alacsonyabb testzsir kell (ha husibb es izmos az altalaban ferfias a szememben es nem tetszik... fius lehet vagy husibb is de a kettő kombija ezt eredmenyezi es nem tetszik) egy szep izomzathoz akkor jonnek elo halvanyan a kockak es akkor szep a kar de ugyanakkor noies is marad... na nekem ez jon be rohadtul szoval ilyesmit is probalok elerni... meg persze jo buli ha elbirja karjaiban valaki a masikat vagy esetleg egymast :) csak az a baj szeretek zabalni bar 165cm melle 55kg nem sok szoval meg van remeny XD
persze ez semmit sem számít hogy milyen tetszik milyen nem ugysem ez lesz a döntő ilyesmi pluszpont csak ha amugy minden mas eleg megnyero volt :) de foreveralone vagyok szoval tok mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!