Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen helyzetben?
Szóval, az a helyzet, hogy valahogy sehogy sem találok párt magamnak.. Próbálkoztam már sokszor, de végül mindig kiderült, hogy nem illik hozzám az az illető, akivel összeismerkedtem.. Egyszerűen nem volt meg az a bizonyos "kémia"
Pedig nincsenek magas elvárásaim, sőt.. Az igazat megvallva nekem csak annyira lenne szükségem, hogy önmagam lehessek a másik személy mellett és ne kelljen attól tartanom, hogy az ilyen-olyan különcségeim miatt esetleg elítél vagy hasonlók..
Valóban annyira különc vagyok, hogy senki sem hajlandó esélyt adni nekem?
ma 22:36
Ma még semmi olyat nem ittam amiben alkohol lenne :)
Privit írhatsz ;)
Hány éves vagy?
Én is mindíg ugyanígy járok :/
"és ne kelljen attól tartanom, hogy az ilyen-olyan különcségeim miatt esetleg elítél vagy hasonlók.. "
Na azért egy fokkal tartlamasabban is kifejthetnéd pl. ezt, mert ez alapján simán rá merném mondani, hogy nem hozzád nem illenek az emberek, hanem te nem illesz hozzájuk. Meg amúgy is, 5 sor alapján senki nem fogja megmondani, mi lehet a gond veled...
Ha az meg vigasztal, nagyon sok embernek nehéz párt találni, főleg a saját nemedben, én nem hiszlek a külső nem számít maszlagban, igenis tetszen külsőre és belsőre is az illető, NEKEM legyen szép. Ez azért elég magads elvárás, pedig reális is.
SZóval javasolnám, hogy egy kicsit több önkritikával, de bővebben fejtsd ki, ugyan mi a gond.
Úristen ha tudnád mennyire átérzem, konkretan barhova megyek meglatok egy aranyos lanyt es igy "Uristen mivan ha ő az igaz? Vajon most engem nez? Vajon a lányokat szereti? Most flörtöl velem?" aztan persze o elsetal egy masik iranyba vagy eppen leszall a metrorol. Olyan szerencsetlen vagyok, dehat ez van. Várni kell
16/L/bi
Aterzem a helyzeted mert én se találok senkit pedig nagyon kitartóan próbálkozom
18/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!