Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak én vagyok ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval, az a helyzet, hogy valahogy sehogy sem találok párt magamnak.. Próbálkoztam már sokszor, de végül mindig kiderült, hogy nem illik hozzám az az illető, akivel összeismerkedtem.. Egyszerűen nem volt meg az a bizonyos "kémia"

Pedig nincsenek magas elvárásaim, sőt.. Az igazat megvallva nekem csak annyira lenne szükségem, hogy önmagam lehessek a másik személy mellett és ne kelljen attól tartanom, hogy az ilyen-olyan különcségeim miatt esetleg elítél vagy hasonlók..

Valóban annyira különc vagyok, hogy senki sem hajlandó esélyt adni nekem?

2016. dec. 26. 22:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
35%
En asszem ismerlek, es igen, annyira kulonc vagy. Bocsesz.
2016. dec. 26. 22:08
 2/21 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már pasival is, de ezáltal jöttem rá arra, hogy nekem nem a férfiak mellett a helyem.. Ez van :S
2016. dec. 26. 22:12
 3/21 A kérdező kommentje:
És köszi a jóindulatot :"D
2016. dec. 26. 22:12
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Egy csalódás után jöttél rá hogy leszbikus vagy? Ha ez lenne a jó akkor gondolj bele hogy egész gyerekkoromban pattanásos kövér szemüveges srác voltam és csak az a nő nem utasított vissza akinél nem próbálkoztam ... Mégse lettem homár hanem változtattam és most egy vadállat vagyok de legalább nem használnak ki :)
2016. dec. 26. 22:18
 5/21 A kérdező kommentje:

Legalább te talpra tudtál állni, az már csak részletkérdés hogyan :) A "vadállatság" pedig egy működő védelmi eszköz mások ellen..

Nem vagyok szexista, de amint közeledett hozzám egy srác, éreztem, hogy valami nem stimmel.. Vagyis sokkal inkább nem éreztem semmit, holott kellett volna.. Legalábbis a lányok általában pozitívan veszik a normálisabb srácok próbálkozásait, de én épp az ellenkezőjét éreztem.. Amit a többi lány a férfiaktól várt el, én addig azokat a dolgokat a lányokban kerestem.. Nem valami sok sikerrel sajnos :/

2016. dec. 26. 22:23
 6/21 anonim ***** válasza:
28%
De hálisten nincs, és ezzel megkíméltél attól hogy szarul érezzem magam. De még jó, hogy ilyen emberekkel vagyunk körülvéve mint te...
2016. dec. 26. 22:26
 7/21 anonim ***** válasza:
19%

Ahj én is ilyen vagyok csak valahogy nekem ilyen téren csak a pasikkal szemben vannak félelmeim

18l\bi

2016. dec. 26. 22:27
 8/21 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy miért tartasz a pasiktól.. A mai világban nincs valami jó hírnevük és borzasztó nehéz értelmesekre akadni :S Persze tisztelet a kivételnek! :)
2016. dec. 26. 22:31
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

ma 22:31

Kikèrem magamnak az első két liter sörig mèg èn is normális és tisztességes ember vagyok :)

2016. dec. 26. 22:34
 10/21 anonim ***** válasza:
73%

"Dr. Spleen nevű felhasználó válasza:

ma 22:31

Kikèrem magamnak az első két liter sörig mèg èn is normális és tisztességes ember vagyok :)"

Akkor már biztos több van benned... így érthető.

2016. dec. 26. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!