Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen helyzetben?
Szóval, az a helyzet, hogy valahogy sehogy sem találok párt magamnak.. Próbálkoztam már sokszor, de végül mindig kiderült, hogy nem illik hozzám az az illető, akivel összeismerkedtem.. Egyszerűen nem volt meg az a bizonyos "kémia"
Pedig nincsenek magas elvárásaim, sőt.. Az igazat megvallva nekem csak annyira lenne szükségem, hogy önmagam lehessek a másik személy mellett és ne kelljen attól tartanom, hogy az ilyen-olyan különcségeim miatt esetleg elítél vagy hasonlók..
Valóban annyira különc vagyok, hogy senki sem hajlandó esélyt adni nekem?
Legalább te talpra tudtál állni, az már csak részletkérdés hogyan :) A "vadállatság" pedig egy működő védelmi eszköz mások ellen..
Nem vagyok szexista, de amint közeledett hozzám egy srác, éreztem, hogy valami nem stimmel.. Vagyis sokkal inkább nem éreztem semmit, holott kellett volna.. Legalábbis a lányok általában pozitívan veszik a normálisabb srácok próbálkozásait, de én épp az ellenkezőjét éreztem.. Amit a többi lány a férfiaktól várt el, én addig azokat a dolgokat a lányokban kerestem.. Nem valami sok sikerrel sajnos :/
Ahj én is ilyen vagyok csak valahogy nekem ilyen téren csak a pasikkal szemben vannak félelmeim
18l\bi
ma 22:31
Kikèrem magamnak az első két liter sörig mèg èn is normális és tisztességes ember vagyok :)
"Dr. Spleen nevű felhasználó válasza:
ma 22:31
Kikèrem magamnak az első két liter sörig mèg èn is normális és tisztességes ember vagyok :)"
Akkor már biztos több van benned... így érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!