Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az ideálotok?
csajos,pasis,esetleg valami a kettő között,arca,teste hogy nézzen ki
van itt olyan aki azt szereti a párja erősebb (fizikailag),persze igy arcra csajos meg minden ,csak tornázik es izmosabb az átlagnál ,igy picit olyan mintha "pasit" simogatna néhány teruleten
Hát az a furcsa, hogy a legutóbbi 3 lány, aki tetszett, mind magas volt, átlagos testalkatúak voltak (és itt most nem a vékonyra gondolok) :'D hajszín igazából mindegy, lehet szőke, vörös, barna az mindegy. A szemszín is, de a kék a gyengém :)
Meg úgy igazából mindegy, ha van valami benne, ami felkelti az érdeklődésemet, akkor már képes vagyok beleszeretni.
Belsőre legyen cuki, legyen hasonló az ízlésünk, vidám, inkább legyen csendes, mint túl harsány.
Nekem igazából mindegy, hogy lányosabb vagy fiúsabb lányról van szó. Persze szélsőséges ne legyen...
Szeretem, ha magasabb nálam, testalkatra átlagos vagy sportosabb. Inkább a hosszú hajat preferálom. Jó, ha közepes méretű a melle és formás a popsija (inább ezutóbbit szeretem), legyen igényes és ápolt. Az jó, ha erősebb, de nem számít igazából. Arcra meg hát legyen szép :D. A maga módján sokféle lány lehet az...:)
Köszi a válaszokat :)
Baratnomnek is kicsit érdekes az "ideálja" úgymond ,mármint mit szeret
Csak a külsőre nőies lányokhoz vagyok képes vonzódni, hosszú haj, ápoltság, elegancia, szép ajkak, gyermeki báj, széles csípő (ha kicsit aránytalan is, az a legjobb), feszes keblek, lehetőleg egy kis smink, időnként magassarkú. Nem tehetek róla, egyáltalán nem jönnek be a tomboy típusú lányok, őket inkább meghagyom a többieknek.
A belső már kicsit más kérdés, azon a téren nem szeretem sem a túlzottan lányos, sem a túlzottan fiús csajokat, de azt hiszem, nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!