Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek milyen az ideálotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az ideálotok?

Figyelt kérdés

csajos,pasis,esetleg valami a kettő között,arca,teste hogy nézzen ki

van itt olyan aki azt szereti a párja erősebb (fizikailag),persze igy arcra csajos meg minden ,csak tornázik es izmosabb az átlagnál ,igy picit olyan mintha "pasit" simogatna néhány teruleten

2016. dec. 19. 18:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Nálam két variáció van: Az egyik az a pasis, kis mellekkel, jó fizikummal, ugyanakkora, mint én (kb. 160 centi vagyok.) de kisebb nálam semmiképp se legyen. Arcra nem kifejezetten pasis, bár rövid hajú, de kellemes arcú, szóval nőies és férfias vonásokkal egyaránt megáldva. Avagy pasis, kis mellekkel, de átlagos fizikummal, inkább kicsit teltebb (nálam mondjuk 25 kilóval több...én 47 kiló vagyok), maximum 10 centivel magasabb nálam, és szintén kellemes arcú. Hajszín mindkettőnél fekete (/sötét) vagy vörös, ami szóba jöhet :)
2016. dec. 19. 18:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem nincs kimondott ideálom.

Ha az adott lányban megfog valami, onnantól kezdve a külső nem érdekel. Legyen igényes és adjon magára, ezen felül felőlem lehet férfiasabb vagy nőies is :)

19

2016. dec. 19. 19:02
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy az utóbbi időben szőke hajú nők jönnek be. Nem túl vékony de nem is telt alkatú ,olyan kettő közötti típus. :)
2016. dec. 19. 19:09
 4/19 anonim ***** válasza:
Írjon valaki aki bpn lakik es ismerkedne. Csak lány😊 18L
2016. dec. 19. 19:12
 5/19 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek a nőies, telt idomok. Nagy cicik, kis poci és nagy kerek fenék. :)
2016. dec. 19. 20:35
 6/19 anonim ***** válasza:
#2 Ez aranyos ^^
2016. dec. 19. 20:44
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen ideálom hogy nőies vagy férfias, lényeg külső tulajdonságba a nagy mell (100Dnél kezdődik nálam a nagy mell, páromé kb 120D)meg ne legyen szőke... A többi külső tulajdonság nem számít... 20/L
2016. dec. 19. 20:44
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem végülis mindegy, csak legyen benne valami különleges. Valami, ami annyira megfog benne, hogy érzem, hogy nem kell más.

Amúgy pedig mindig más, de a tomboy stílusú lányoktól kihalok, mint a dínók :'D Ahww *-* de az se baj, ha csajosabb...

2016. dec. 19. 21:57
 9/19 anonim ***** válasza:

tomboy vagyok multkor kocsmaban egy csajnak bemutatkozasnal kb. ez volt az elso kerdese hozzam hogy az vagyok igaz :D bar ujabban eleg sokan fiunak neznek pedig raadasul noi ruhat hordok :'D hat hiaba a gusztusok jarasom meg minden nem epp noies :'D

egyebkent en szerintem atmenetnek mondom magam es a hasonlo jon be...

ha fius akkor nem szeretem a tulsulyt de a tul sok izmot sem de a kicsit fiusabb vagany lanyok jonnek be nekem is jobban de persze ez csak a kulso ugysem ez donti el :)

2016. dec. 19. 22:26
 10/19 anonim ***** válasza:

Az én ideálom egy nálam magasabb, nőies stílusú, hosszú barna hajú aranyos lány, aki nagyon csendes és mindenkivel kedves és ártatlan :"3 szóval kb. mint az animékben az ún. moe karakterek c: és szeretem a nagyobb melleket és az se baj, ha kicsit husisabb :P

Már csak azt mondja el valaki, miért nem léteznek a való életben az általam leírt tulajdonságokkal rendelkező leszbi lányok T3T

2016. dec. 19. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!