Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tanár diák? (Bővebben lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár diák? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Próbálok rövid lenni.

18 vagyok, és hát van egy tanár a sulimban, aki engem nem tanit, de sokszor együtt szoktunk utazni reggelente és ilyenkor sokat beszélgetünk (legtöbbször sulin kívüli témákról) ő is elég fiatal, tudom, hogy leszbikus (ő is tudja rólam) és én nagyon beleszerettem. Rengeteget gondolok rá, stb stb...

Néha azt érzem, hogy bejövök neki. Sokszor akad össze a tekintetünk, és ő sok olyan poént mond, amikkel ugrathat (és nem mondaná diáknak).

Lehet hogy én is bejövök neki?

Vagy akár valami alakulhat belőle?

Bunkó válaszolók kérem kíméljenek!

2016. dec. 18. 02:10
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha esetleg olyan tantárgyat tanít akkor kérdezd meg hogy tart-e külön órát, onnan már könnyebben alakulhat akármi, viszont ha lesz is valami mindketten tartsátok titokban, mert keményen megégethetitek magatokat... :)
2016. dec. 18. 08:08
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Ne éld bele magad még egyenlőre semmibe.

Sokszor félre értjük embertársaink szándékát, és így könnyen csalódhatunk. Én már jártam így párszor, azért is mondom. (Persze nem szerettem bele a tanáromba, de a fiúkkal jártam így)

Próbálj közeledni felé, óvatosan, de próbáld meg.

Ez a "külön óra" ötlet pedig nem volt rossz !!

Drukkolok nektek ! 🙂😉

2016. dec. 18. 08:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Természetesen csak titokban, (legalábbis amíg el nem ballagok és el nem felejtenek)

De azt tudom, hogy a reggeli találkozásainkról nem szokott senkinek beszélni (van még tanár, akivel jóban van, és én is, és néha meséli, hogy mik történtek a tanáriban)

2016. dec. 18. 10:51
 4/10 anonim ***** válasza:

08:42 hozzászóló vagyok !

Ezenkívül még miről szoktatok beszélgetni ?

2016. dec. 18. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? te és a tanár?
2016. dec. 18. 18:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Én 18, ő 24

Sportokról, zenékről, kinek- hogy telt a hete, meg ilyesmikről :)

2016. dec. 18. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp próbálkozz be! nem veszíthetsz semmit se! nem tanít, ès ahogy mesèled úgy tűnik ő is érdeklődik irántad.. A korkülönbsèg se nagy, mindketten leszbikusok vagytok ès tudjátok is egymásról...Hajrá! majd esetleg írd meg hogy mi lett, kiváncsi vagyok! :)
2016. dec. 20. 16:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked, mindenképpen próbálkozz. Igen, a külön óra nagyon jó ötlet. Vagy ha ez nem jön be, mert pl. testnevelést tanít, hívd meg valahová.
2016. dec. 20. 17:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Ez jó ötlet, csak nem nagyon tudom, hova hívhatnám el, hogy ne tűnjön egyből tolakodásnak...

2016. dec. 20. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Előbb valami kávézóba tanulj vele meg beszélgessetek aztán egy idő után úgyis kiderül hogy ő is akar e többrt akkor meg... sok szerencsét. Ne hagyd ki :)
2017. jan. 31. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!