Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák? (Bővebben lent)
Próbálok rövid lenni.
18 vagyok, és hát van egy tanár a sulimban, aki engem nem tanit, de sokszor együtt szoktunk utazni reggelente és ilyenkor sokat beszélgetünk (legtöbbször sulin kívüli témákról) ő is elég fiatal, tudom, hogy leszbikus (ő is tudja rólam) és én nagyon beleszerettem. Rengeteget gondolok rá, stb stb...
Néha azt érzem, hogy bejövök neki. Sokszor akad össze a tekintetünk, és ő sok olyan poént mond, amikkel ugrathat (és nem mondaná diáknak).
Lehet hogy én is bejövök neki?
Vagy akár valami alakulhat belőle?
Bunkó válaszolók kérem kíméljenek!
Ne éld bele magad még egyenlőre semmibe.
Sokszor félre értjük embertársaink szándékát, és így könnyen csalódhatunk. Én már jártam így párszor, azért is mondom. (Persze nem szerettem bele a tanáromba, de a fiúkkal jártam így)
Próbálj közeledni felé, óvatosan, de próbáld meg.
Ez a "külön óra" ötlet pedig nem volt rossz !!
Drukkolok nektek ! 🙂😉
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen csak titokban, (legalábbis amíg el nem ballagok és el nem felejtenek)
De azt tudom, hogy a reggeli találkozásainkról nem szokott senkinek beszélni (van még tanár, akivel jóban van, és én is, és néha meséli, hogy mik történtek a tanáriban)
08:42 hozzászóló vagyok !
Ezenkívül még miről szoktatok beszélgetni ?
Én 18, ő 24
Sportokról, zenékről, kinek- hogy telt a hete, meg ilyesmikről :)
Köszi a válaszokat :)
Ez jó ötlet, csak nem nagyon tudom, hova hívhatnám el, hogy ne tűnjön egyből tolakodásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!