Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít nálatok egy kapcsolatban hogy előtettek hány nővel, vagy éppen pasival volt az illető?
Alapvetően nem számít,persze ha extrém nagy számról van szó akkor azért elgondolkozok :)
26/N
A körülményektől függ.Ha volt pár kapcsolata előttem, de alapvetően erkölcsös, akkor nem gond,de ha nagyon könnyűvérű és csak ösztönből menet egyik ágyból a másikba akkor nem kezdenék vele.
19/L/L
Számít, ha férfiről van szó ha nőről. Férfi esetében +50 az ideális de minél több annál jobb. Nő esetében is +30.
N.
Számít, mert nagy átlagban minél nagyobb a volt partnerek száma, annál kevésbé képes az az ember tartós kapcsolatra (tehát évtizedekre és családalapításra) elkölteleződni.
"Nálam semennyire. A MOST a fontos"
A most a fontos. Tehát a jövő nem? Azt biztos hívhatjuk párkapcsolatnak?
"Nem szàmìt. Az a fontos hogy amìg velem van, csak én legyek neki."
Pont hogy Így rövidebb ideig lesz veled és sokkal esélyesebb, hogy nem is lesztek együtt annyit.
"Nekem nem számít de azért szeretem tudni."
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!