Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusként a férfival vagy a nővel való megcsalást bocsátanád meg könnyebben?
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 13:16
2/13 anonim válasza:
Egyiket sem tudnám, a megcsalás az megcsalás nemtől függetlenül.
3/13 anonim válasza:
Nem esne rosszabbul, ha férfival tenné, mintha nővel. Egyiket sem tudnám megbocsátani.
4/13 anonim válasza:
Ha fèrfival ha nővel csal meg a pàrom, nem tudnàm neki megbocsàtani ès nagyon fàjna. Szerintem, ebben a tèmàban, legalàbb is az èn szememben nincs màsodik esèly, aki egyszer megtudta ezt tenni, az lehet nem rögtön de màsodszor is megtudja. De talàn ha egy nővel csalna meg, jobban tudna fàjna, mintha egy fèrfival tette volna. Nem tudom mièrt, talàn mert ha egy firfival csal meg, arra fogom hogy olyanra vàgyott amit èn nem tudtam megadni neki.
5/13 anonim válasza:
Ugyanolyan rosszul esne mind2... de ez természetesen a körülményektől függ. Ha látom rajta, hogy szeret, megbánta és csak egyszeri alkalom volt, akkor megbocsátanám neki. Persze éreztetném vele, hogy nem volt okés kicsit sem és nagyon mebántott, de ha tényleg nagyon szeretem, akkor megbocsátanám, hogyha nem szereti a másik illetőt. Az érzelmi megcsalás rosszabb szerintem. Akkor tényleg nincs jövője a kapcsolatnak...
6/13 anonim válasza:
Nem értem miért volna bármi különbség, hogy férfival vagy nővel csal meg.
Én azt veszem észre, hogy vannak azért fogalomzavarok. Pl. ha eljárogat a párom valakihez a tudtomon kívül az egyértelműen megcsalás.
Viszont ha arról van szó, hogy a pár egyik vagy mindkét tagja közös megegyezéssel harmadik féllel is szexel, az számomra nem megcsalás, hanem nyitott kapcsolat.
Én a megcsalást csak arra az esetre használnám, ha egyik fél a másik tudta és beleegyezése nélkül folytat szerelmi viszonyt. Ebből a szempontból meg totálisan mindegy milyen neművel kavar.
7/13 anonim válasza:
Én a megcsalást csak arra az esetre
használnám, ha egyik fél a másik
tudta és beleegyezése nélkül folytat
szerelmi viszonyt.
Mert ha tudod hogy massal b@$z, akkor mar nem megcsalas? Szerencsétlenek
8/13 anonim válasza:
Engem nem különösebben érdekelne semelyik sem :"D
9/13 anonim válasza:
Semmilyen jellegű megcsalást nem bocsátok meg. 26/N/L
10/13 anonim válasza:
Ha egy férfival csalna meg, azt megbocsátanám. Mivel tudom, hogy az ellenkező nemmel soha nem tudnék szembeszállni semmilyen téren. Viszont, ha egy nővel, azt sosem bocsátanám meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!