Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha leszbikusként férfi parfümöt használok?
Figyelt kérdés
Nem szeretem ezeket a virágos-gyümölcsös-sütis illatokat.
Találtam egy tökéleteset, ami jó fűszeres, kicsit édeskés. Viszont pasi parfüm lenne. Gáz ha ezt használnám?
Jó minőségű, és szerintem nem feltétlen hat férfiasnak.
2015. dec. 3. 10:18
2/13 anonim válasza:
Azt használj ami neked jól esik. :)
3/13 A kérdező kommentje:
oké, akkor megveszem
2015. dec. 3. 10:28
4/13 anonim válasza:
A társadalmi korlátokat már korábban széttörted, úgyhogy nem is értem a kérdést...
5/13 anonim válasza:
Nem éppen férfiasnak akarsz hatni?
6/13 anonim válasza:
virágos-gyümölcsös-sütis illatok a gagyi olcsó parfümöknél vannak.
Milyen márkát szagolgatsz te???
7/13 anonim válasza:
En nem vagyok leszbikus, es megis a ferjem desodorat hasznalom neha. Fiatalon meg a batyam parfumet lopkodtam. Sosem volt panasz az illatomra ;). Am szerintem hiaba ferfi parfum szerintem a nokon mashogy jon ki az illat.
9/13 A kérdező kommentje:
"Milyen márkát szagolgatsz te???"
Nina Ricci, candy Pink Sugar, Daisy Dream, BonBon, Katy Perry meg ilyenek. Egyzserűen nem szeretem a virágos-sütis illatokat, a légiesek meg nagyon nem illenek hozzám.
2015. dec. 3. 21:52
10/13 anonim válasza:
Dehogy gaz,regebb óta en is igy vagyok,anyám ramszolt,hogy ne hasznaljak mar ferfi dezodorokat meg parfumoket. Pedig nagyon nőies nő vagyok megis sokszor ferfi illatot hasznalok. Ezelott nagyapam meg apám illatszeribol mindig fujtam magamra titokaban picit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!