Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Gáz ha leszbikusként férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha leszbikusként férfi parfümöt használok?

Figyelt kérdés

Nem szeretem ezeket a virágos-gyümölcsös-sütis illatokat.

Találtam egy tökéleteset, ami jó fűszeres, kicsit édeskés. Viszont pasi parfüm lenne. Gáz ha ezt használnám?

Jó minőségű, és szerintem nem feltétlen hat férfiasnak.

2015. dec. 3. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Bvlgari Omnia Crystalline, Lanvin Eclat D'arpege és Gucci Guilty de a női változat! Na ezeket szagold meg, szerintem hátast dobsz! :) A Bvlgari számomra is új illat, de eddig viszi a pálmát magasan, eléggé fűszeres és erős illat, tehát kevés elég belőle, a Lanvin igazi nőies illat, picit lágyabb, mint a Bvlgari, de nem teljesen, tehát én úgy jellemezném, hogy a NŐ, viszont a Gucci picit hasonlít a férfi parfümökhöz, mert olyan szinten fűszeres és kicsit édeskés ahogyan te írod, hogy nagyon intenzív! Szerintem szagold meg ezeket! A Nina Ricci nekem is túl édes volt, A Pink Sugar szintén a többit meg inkább hagytam is! :-) Szerintem mindenképp érdemes lenne megismerned ezeket az illatokat, mert nem ez a tömeg illat, ez a "tipikus" !! :)

21/L/L

2015. dec. 4. 13:22
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kicsit ciki, ha valaki nő létére férfi parfümöt használ, vagy bármi más férfiaknak készitett terméket. Én azt vallom, hogy egy nő legyen nőies és amikor elmegy mellettem, ne férfiparfüm szagot érezzek utána. De ez csak az én véleményem.
2015. dec. 4. 20:08
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Hűha, megérkeztek a lepontozó emberek.. :-) Én csak ajánlottam a kérdezőnek egy pár olyan illatot, ami talán megfelelhet az igényeinek, ezzel mi rosszat mondtam?

Egyébként meg azt használd, ami neked jól esik.

21L

2015. dec. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!