Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha leszbikusként férfiakkal van szexuális jellegű álmom?
Csak én tartom röhejesnek, hogy amikor egy leszbikus nő tesz ki ilyen kérdést, rögtön "nem vagy leszbikus" válaszok jönnek, de mikor egy hetero lány akkor "ugyan, ez csak egy álom, semmi köze ahhoz hogy kihez vonzódsz, főleg ha való életben nem is foglalkoztatnak lányok..."? Kövezzetek meg, de ez eléggé fura nekem. Naja!
Szerintem semmit nem jelent. Annyi baromságot tud álmodni az ember, hogy az már fáj, ráadásul ezernyi oka lehet, hogy miért pont azt kreálta a tudatalattid, amit. Nekem is volt már álmom férfiakkal, pedig egyáltalán nem tudok hozzájuk úgy vonzódni, mint egy másik nőhöz. Érzelmileg pláne. Ezen nem kell fennakadnod, éld csak tovább az életed, kár aggódni. Nem ilyesmi fogja megszabni milyen skatulyába tartozol, ha te hétköznapokban nőkhöz vonzódsz, velük látod magad a jövőben, akkor velük. Nem leszel csak attól biszex, mert van néhány fura álmod; elvégre nem izgatnak fel a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!