Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lany, aki leszbikus, es fiusan oltozik, meg fiusan viselkedik vagyis olyan mint egy fiu stb Akkor az hogy jon be egy leszbikus lanynak aki a lanyok irant vonzodik?
Figyelt kérdés
Remelem ertelmesen fogalmaztam:D2016. dec. 4. 19:25
11/12 anonim válasza:
Mert a nő nő marad mindegy milyen ruha van rajta. Nem a külsőbe szeretünk bele,de vannak nagyon stílusos,dekoratív butch lányok is (pl.Ellen Degeneres). És sok olyan lánnyal találkoztam már akiknek a maszkulinabb külső rendkívül nőies,érü
zékeny,finom lelket takart. Általában a viselkedésük , a gesztusaik, stb szintén nőiesek.Ráadásként pedig kedvesek,figyelmesek,őszinték.
És nem kell rögtön minden rövid hajú vagy farmert tornacipővel hordó lányra rögtön rásütni,hogy fiús.(Mondjuk ez a heterókra jellemző). Pl.a az ilyen rockereknek meg gyakran hosszú hajuk van,vagy a feka rapperekbek,ez a hosszú befont vagy raszta haj mégsem a nőies az első jelző ami eszünkbe jut róluk.
12/12 anonim válasza:
Én is fiús lány vagyok, és kifejezetten a lányokhoz vonzódok, mégis a fiúsabbakhoz. Fiús a kinézete, talán a viselkedése is, mégis nő, mégis más van a lába közt, mint egy fiúnak, nem gondolkodik úgy, mint egy pasi. Fogalmam sincs mi fog meg benne, hisz majdnem ugyanolyan, mint én, mégis más. Egyszerűen csak az, aki, és leszarja ki itéli el, veti meg. :) Te se félj soha semmitől. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!