Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lany, aki leszbikus, es fiusan oltozik, meg fiusan viselkedik vagyis olyan mint egy fiu stb Akkor az hogy jon be egy leszbikus lanynak aki a lanyok irant vonzodik?
Mert fiús LESZBIKUS LÁNYOK, nem pedig férfiak.
Csak attól még, mert fiús a stílusa ugyanúgy nő.
Egyébként ez annyira relatív már mostanában.
Múltkor egy félhosszú hajú, egész formás fenekű, törékeny testalkatú "lányt" néztem meg, mire megfordult és láttam, hogy valójában egy srác és feltűnt, hogy a mellette álló lánnyal van együtt és az ilyen lányok heteronak mondják magukat, na akkor mi van?:D
Hagyjuk már ezeket a címkéket, mindenkinek azt tetszik, ami és kész.
Nekem úgy jön be, mint egy lány :)
16 L
Ugy, hogy ott van benne a no, noi teste van, amit szeret is es elfogad es en is szerethetem. Ha esetleg stone butch/transz fiu es azert fius akkor mar nem.
Amugy a fius lányokban pont az vonzo, hogy tojnak a tarsadalom altal elvart noiessegre es annak bizonyitgatasara es altalaban vaganyak is. :)
attol hogy egy csaj fiusan oltozik a ruha alatt még nő :P
egyebkent viselkedesre sem teljesen fiusak
Koszi a valaszokat :3
Csak azert kerdeztem mert en is ilyen fiusabb leszbi vagyok :)
Na ez egy jo kerdes!
Szamomra is erthetetlen hogy ha valaki a sajat nemehez vonzodik akkor nyilvanvaloan ha norol van szo akkor a not szeretne latni es nem egy ferfi vonasokra kivancsi, forditva meg hat ugye a ferfiaknal nem szoknyat kenceket szeretnenek a meleg fiuk hanem a ferfiassagot keresnek!
Szoval ez tovabbra is ertehetetlen szamomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!