Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbi lányok mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbi lányok mennyire nézik a testet, ha egyéjszakásról van szó? Kell, hogy jó testem legyen?

Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Különösen ebben az esetben fontos. Valamivel fel kell tudni izgatnia és az ilyen egy alkalmas dolgokban a testén kívül nem sok vonzót tud mutatni magából az ember lánya.
2016. dec. 2. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem egész jól nézek ki :D
2016. dec. 2. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

Segítsek eldönteni?:) Küldhetsz képet.

22L

2016. dec. 2. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell jól kinézned.

Egy egyéjszakásnál kizárólag csak arra gondolok miközben pörög a nyelved h tuti magas IQ-d van és annyira jó ember h mentem szétszedlek.

2016. dec. 2. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Te mit értesz jó test alatt ? Nekem a tisztaság,ápoltság számít jónak.Ha ápolt a teste felőlem lehet rajta pár plusz kiló is,tetszenek a telt nők.Ha az ápoltság rendben van nem zavar pl.egy sebhely, vagy stria sem. A mellméret sem mérvadó,tetszenek a kicsik is de szilikon semmiképp ne legyen. Saláta punci is jöhet ha szörtelen és nem szagos.Bár nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve,de ezeknek részletkérdéseknek ott sem lenne jelentőségük.Én az összhatást,a stílust nézem.Ha összeségében nőies,az alakjának és az illemnek megfelelően öltözik,nem beképzelt,akkor van esélye.
2016. dec. 2. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát ezen most kifeküdtem.. milyen az a "salátapunci"? :D
2016. dec. 2. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem nincs jó testem. De néha én is kellek valakinek.

Bi/l

2016. dec. 2. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:
én kifejezetten ronda vagyok, tehát a másikkal szemben nincsenek elvárásaim és az első négy szavamból kifolyólag bármibe benne lennék bárkivel :D
2016. dec. 3. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia:-)Én is igy keresek lányt alkalmi forró kalandra édeshármasra,de sajna nem.ìrt esdig senki..Én 24 L
2016. dec. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!