Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, ti hogyan oldjátok meg, hogy fiú is, lány is legyen a terítéken, de senki ne legyen megcsalva?
Mi úgy, hogy szabad az asszonynak vadászni, a hátam mögött lányokkal lefeküdni és lányt hazahozni is.
35N párja
A párom elfogadta, hogy vonzódom a lányokhoz is. Szabad utat adott és támogat a dologban. :)
19/bi/l
#2!
És élsz is a lehetőséggel?
Úgy hogy szerelmes csak nőbe tudok lenni és ha szerelmes vagyok valakibe eszem ágában sincs megcsalni,se nővel,se férfival. De szexuálisan vonzanak a férfiak is,és ha nincs senkim akkor élvezem velük a szexet,de semmi komoly. Ha meg van a képben egy nő,akkor meg el vannak felejtve a férfiak.
34/N ,15 éves koromtól tudom,hogy biszex vagyok.
Na èn pontosan ezekmiatt nem tudnèk 100%osan megbízni egy bi emberbe,mert ott lennem bennem egyfajta "fèlelem" emiatt. Hogy több vasat tart e a tűzbe.
Vagy csak gondol egyet ès otthagy,mert neki èpp akkor más kell:)
l.
nem kell féltékenynek lenned, én akiket ismerek biszexet, mindegyik egyértelműen kimondta, hogy ha valakivel fix kapcsolatban vagy, az nem jelenti, hogy megcsalod a másikkal, ez azt jelenti, hogy mind a két nemmel el tudsz képzelni egy kapcsolatot.
Valamiért sok ember a biszexualitást összekeverik a fűvel-fával való megcsalással.
Ha valaki heteró és párkapcsolatban van, pedig a lakosság fele akár tetszhet is neki, mégis szeretne azzal a valakivel lenni. Nem osztja meg a figyelmét mással.
Ha bi valaki, akkor a lakosság akár egésze is tetszhet neki, de ettől még ugyanúgy azzal a valakivel szeretne lenni. Nem osztja meg a figyelmét mással. Ha a párjának olyan nemi szerve van, amilyen, akkor az az ő játéka, azzal foglalkozik, mert azzal az emberrel szeret lenni.
Ahogy egy heteró sem akar ismerkedni minden második emberrel, ugyanúgy egy bi sem akar ismerkedni minden emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!