Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudott még senki sem kielégíteni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Több nővel is voltam már együtt és még soha sem sikerült egyiknek sem kielégítenie. Mindig nekem magamnak kellett befejeznem a szex végén. Sőt sokszor előfordult hogy az illető hölgy megkért arra már hogy hagyjuk abba mert neki már nem jó én meg még mindig bírtam, de természetesen ilyen esetben mindig abba hagytam és megoldottam magamnak.Se szájjal se sehogy eddig senki nem tudott kielégíteni. Nem értem miért lehet ez?2016. szept. 24. 18:32
2/9 A kérdező kommentje:
elfelejtettem ide írni de férfi vagyok nem nő... szóval ezért van ez a nagy bajom szerintem ez ritka... amúgy 21 éves vagyok
2016. szept. 24. 18:42
3/9 anonim válasza:
Hasonlo van velem is csak en lany vagyok..
Es a vegen en nem elegitem ki magamat. Majd jon vki akinek sikerul ne aggodj:)
4/9 A kérdező kommentje:
talán jön talán nem... de nem tudom mi lehet ennek az oka
2016. szept. 24. 18:50
5/9 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, szóval csak tippem van...de nem masztizol sokat? Volt pár ember, aki így járt, mint te, többek közt azért, mert ugye rászokott a saját "munkájára", berögzült neki a keze, a gyorsasága, stb. így más ingerekre már nem volt olyan érzékeny.
6/9 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen idos a baratom, o is evvel kuzd... lassan ki is nyirja a kapcsolatunkat. Nyűg lett a szexualitas szamomra.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. várom a továbbiakat
2016. szept. 24. 20:38
8/9 anonim válasza:
Akkor is sokáig tart ha magadnak csinálod?
9/9 anonim válasza:
Azért mert
A) nyomiknál kezdesz
B) te magad vagy nyomi
C) olcsó prostit választottál
D) nem volt még velem dolgod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!