Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket mennyire zavar, ha a csajt szex után több mint fél óráig tart kielégíteni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 23:02
1/13 RRR válasza:
én előtte is kielégíteném,,lehet akkor hamarabb bekövetkezik a következő orgazmusa
amúgy nem
2/13 anonim válasza:
Nem értem ha szex van akkor közben nem elégülsz ki ?
Miért utána ?
3/13 anonim válasza:
Akkor ott valamit nagyon nem jól csinál a pasi ha még fél óra kell utánna, de amúgy szeretek nyalni szóval nem lenne probléma :D
4/13 anonim válasza:
Engem zavarna ha utána kellene kielégiteni valahogyan. Inkább elötte probálnálak meg formába hozni, hogy kb egyszerre menjünk el. Szerintem az sokkal jobb mindkét félnek.
5/13 anonim válasza:
Nem hiszem ha szex után megint ki kéne elégíteni !
6/13 anonim válasza:
vagy egyáltalán ki se sikerül, csak fél óra után unja meg
7/13 anonim válasza:
Miért szex után?
Én mindig úgy csináltam, hogy először ujjal, szájjal, aztán addig dugom, amíg sikerül neki. Majd kicsit csinálom mélyebben, és változatosabban. Ha akkor megkérdezem, hogy el e akar élvezni még egyszer, akkor erősen nekiállok, vagy épp ő is rásegít ahogy neki jó. Ennyi általában mindenkivel megtörtént szex közben. Nyilván volt akinek könnyebb, és 10x is elment egymás után. De a vége mindig ugyanaz. Megkérdezem, hogy el e élvezhetek már, és ha félig megdögölve azt mondja hogy igen, hajrá, akkor ott lesz vége az egésznek.
Szóval nem értem. Mi is ez a szex után?
8/13 anonim válasza:
Neked az a szex,amikor elelvezel?.....te ősnulla. !
9/13 anonim válasza:
Szex után? Te miről beszélsz?
10/13 Scav válasza:
Miért nem lehet szex közben? Van a nő kielégítése az nem szex? Elég fura. Na akkor kielégítem az egyik kolléganőm ma. Ha elkezd ellenkezni, majd megmondom neki, hogy nyugi, ez nem szex, csak kinyallak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!