Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz intézném a kérdésemet: Mennyire zavar titeket, ha a párotok sűrűbben kérdez rá arra, hogy mit hogyan csináljon másképp szeretkezés közben, hogy jó legyen nektek?
Ha elhangzanak ezek a kérdések, arra is lehet következtetni, hogy talán neki nem volt jó!? És így akarja finomkodva elmondani ! Azért nem szoktuk szeretni. :D
Én ezzel, úgy vagyok.. hogy ismerjük egymást, tudjuk miket szeret stb, ismerjük nagyjából a jeleit, és lehet érezni, hogy most egy durvább dolog jön, vagy lassúbb... És nem vagyok rest közben finoman irányítgatni ha úgy van és nem zavar, ha ő is megteszi ezt, persze nem rontva az aktus hangulatán ! :D
Nem utólag kell kérdezgetni, mert az inkább azt sugallja, hogy lusta az illető valódi változást okozni, csak reménykedik, hogy hátha mégis elég volt amit összehozott. Közben vagy előtte kell kérdezni és aztán megfogadni a tanácsot. Ezt én nagyon tudom értékelni, szerintem ez a normális. Ha nem ezt csinálja a férfi akkor nem érdekli a másik élvezete.
Amit te írsz az inkább csak idegesítő, de nem lesz tőle senkinek teljesítménykényszere, legfeljebb valami éretlen, gátlásos kislánynak. Amúgy meg egy felnőtt férfinek legyen már némi fogalma arról, hogy elélvez a nő, ne kelljen már külön kérdezgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!