Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket zavar ha a nő nem elégült ki szex alatt csak ti? Sima szex vagy érzelem is volt ilyenkor? Kort is írjatok
Olyan nincs, hogy a partnerem nincs kielégítve.
A szex társasjáték. Mindenkinek örömét kell lelnie benne, és mindenkinek aki részt vesz benne (legyenek akárhányan) törekednie kell a másik élvezetének kiszolgálására is, persze nem alárendelve a saját örömét a másikénak.
Szerencsésebb lányok akik több orgazmust is bírtak, sosem úszták meg egyel nálam. Mert jó látni, hallani ahogy élveznek. Meg a végén a hálás pillantások is jót tesznek az ember hiúságának. :D
Aki szeret adni, nem csak kapni az érti ezt.
Az egyesnek nem tul sok tapasztalata lehet. :D
Azert a lányoknál ez marhára nem olyan egyszeru, mint nálunk. A legrosszabb, ha latja rajtad, hogy azon "küzdesz", hogy neki orgazmusa legyen.
Engem nem zavar, ha nincs orgazmusa, mert tudom, hogy, ha ilyen történik, az nem az en hibám. Az a legfontosabb, hogy mindketten élvezzük. Ha olyan párom volt, akinek nehéz volt, akkor csináltam olyat, hogy direkt nem élveztem el, s mondtam, hogy azert szeretkezek vele, mert kívánom, hogy együtt legyünk. Igy könnyebben oldódott, mert tudott azzal az ideaval azonosulni, hogy a szex nem egyenlő az orgazmussal.
Amugy ez életkor es tapasztalat függő. Amikor elkezdtem a szexuális életemet, csak az érdekelt, hogy en kieleguljek. Aztán az, hogy meddig bírom, milyen nagy vagyok, hany orgazmusa van a barátnőmnek mennyire jo vagyok az agyban, es hasonlo egó-baromságok. Most csak az erdekel, hogy mindketten élvezzük elvárások nélkül.
Szerintem az a jó szex, ha mindkét fél a másikra koncentrál, akár egyszerre, de persze felváltva is megfelel. Így mindenki jól jár :)
Az önzés nem vezet igazán jó élményekhez. Élvezetes lehet, de a lelki találkozás így elmarad.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!