Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket zavar ha a nő nem elégült ki szex alatt csak ti? Sima szex vagy érzelem is volt ilyenkor? Kort is írjatok
"Nem zavar. Ugyanannyi ideje van rá, mint nekem."
Most elképzeltem, hogy nálam hogy nézne ki a szex egy ilyen pasi mellett. xD
Előjáték, behatolós szex a pózok váltogatásával, aztán még mielőtt elélvezne, kicsusszanok alóla/mellőle, lefordulok róla, aztán az azt követő kb. fél órában az ügyes kis kezeimmel a 8-10 orbitális hüvelyi orgazmust okozok magamnak, utána pedig elégedetten mosolyogva elnyúlok mellette az ágyban és elalszom.
Ha meg esetleg megkérdezi, hogy vele mégis mi lesz, akkor megosztom vele a fenti bölcsességet, hogy neki is pont annyi ideje volt elélvezni, mint nekem. xD
(Mondjuk szerencsére nem futottam még bele ilyen hozzáállású pasiba, és szerintem nem is fogok, mert az ismerkedés során is eléggé jól működik a női intuícióm.)
4-esnek igaza van abban, hogy az is nagyon kellemetlen egy nőnek, ha a ferfi nagyon a nő orgazmusat lesi. Ha állandóan kerdezgeti, hogy jo e neki, elment-e, ha igen hányszor, ha nem, miert nem. Mi jo, mi nem jo, mit csináljon másképp. A nő orgazmusanak ez a hajszolása vezet oda, hogy teljesenykenyszert rak a nőre, a nő ugy kezdi érezni, hogy elrontja a szexet ha nem elvez el, es miatta nem érzi magat férfinak a faszija, es előbb utobb orgazmus hiányában elkezdi szinlelni az orgazmust hogy a faszi egója ne sérüljön es h elkerülje az orgazmussal kapcsolatos faggatast.
A nő élvezete iránti közöny után a leggyakoribb hiba az egoépites fázisban levő kezdő/középhalado fiúknál (ld 1-es válaszoló) a nő orgazmusanak görcsös figyelése.
Kérdező, ne ess a fenti csapdába, ne hagyd, h teljesítménykenyszer alá kerulj. Adj időt magadnak, keresgeljetek az orgazmust, de ne hajszoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!