Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok szerintetek gáz, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek gáz, ha egy lány tud gitározni?

Figyelt kérdés

Állítólag "elvont" vagyok meg gáz,mert gitározok meg rajzolok,meg szeretem az ilyen művészettel kapcsolatos dolgokat.. :D Mert ez "nem nőies"..stb. Pedig aztán bennem a férfiasság jelei egyáltalán nrm találhatók meg. :D Nem bosszanta,ha nem szólnának be miatta sokszor..

Ez szerintetek is gáz? Vagy esetleg nincs vele baj?

2016. dec. 2. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo! Semmi ciki nincs abban,hogy gitarozol,es,hogy egyaltalan,hogy muveszetekkel foglalkozol! Ebben semmi pasis nincs,es en magam is zenelek (zongorazok,bar nem profin),es festek (uvegre,selyemre,vaszonra), vmint rajzolok (de utobbit par honapja tanulom,van hova fejlodnom),es emellett kivul-belul noies no vagyok,es minden vagyam,hogy leendo baratnom is egy szep,noies,muveszi hajlamu no legyen,aki lehetoseg szerint illik hozzam korban,es viszonylag kozel el hozzam :)

Ha gondolod,vagy barki,fentebb irtaknak megfelelo szingli Nő(!!!),nyugodtan irj/atok! ;)

29/no/l

2016. dec. 3. 08:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Èn majd zongorázni szeretnèk,ezek inkább előnyök mintsem hátrányok.
2016. dec. 3. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!