Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok szerintetek gáz, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek gáz, ha egy lány tud gitározni?

Figyelt kérdés

Állítólag "elvont" vagyok meg gáz,mert gitározok meg rajzolok,meg szeretem az ilyen művészettel kapcsolatos dolgokat.. :D Mert ez "nem nőies"..stb. Pedig aztán bennem a férfiasság jelei egyáltalán nrm találhatók meg. :D Nem bosszanta,ha nem szólnának be miatta sokszor..

Ez szerintetek is gáz? Vagy esetleg nincs vele baj?

2016. dec. 2. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Miért lenne gáz?
2016. dec. 2. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten izomból bukok a zenészekre, szóval nem, nem az. Aki beszól érte az max féltékeny. Én próbálok gitározni, de rohadtul nem megy, rajzolgatni meg néha szoktam, páran megvádoltak már azzal, hogy van tehetségem is, szerintem mondjuk nincs. :D Mondjuk én picit fiús vagyok. ^^

Az meg, hogy mi nőies és mi férfias a hülye társadalom dönti el, le kell tojni.

2016. dec. 2. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Azért, mert tud valami tök jót? Az hogy lenne már gáz?
2016. dec. 2. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon imponál a gitár egy lány kezében :)
2016. dec. 2. 18:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem gáz..szerintem.. :D De azt mondta nekem pár srác,hogy ez nem nőknek való,és gáz vagyok,hogy olyat csinálok,ami nem nekem való,mert ezzel nem fogok bevágódni egy csajnál sem..hát oké. Nem is ezzel akarok.

#2 Ne add fel! :D Ha sokat gyakorolsz tuti menni fog ;)

2016. dec. 2. 18:46
 6/12 anonim ***** válasza:
De miért szexualitás? Én nem pasi vagyok, nem is bi, de nagyon szeretném.
2016. dec. 2. 19:01
 7/12 anonim válasza:
100%
Az ilyet művész léleknek nevezik én nagyon bukok az ilyenre. Mert a legtöbb hej de macsó pasi szerint a nőknek csak a magassarkú, miniszoknya való. Utálom ezt a felfogást! Légy önmagad az sose ciki 😉
2016. dec. 2. 20:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg zongorázni és hegedülni is tudok,és külsőre,belsőre egyaránt nőes vagyok , van barátnőm,aki szintén ilyen.Nem egy hobbi miatt lesz valaki férfias vagy nőies.Ismerek nagyon vonzó és szexi rendőrnőket is.És a nagy szexszimbólum énekesnők ( Shakira,Beyonce,Mariah Carey,Gwen Stefani,Christina Aguilera stb),szinte mind játszanak valamilyen hangszeren,úgyhogy jó nagy hülyeséget mondtak neked azok a pasik.
2016. dec. 2. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
Ez mekkora gáz... Normális ember ilyet nem mond, max akinek annyi sütnivalója sincs, mint egy kibelezett halloweentöknek... Mióta gáz hangszeren játszani? Én is gitározok, meg még éneklek is, az még gázabb, sőt, az is ciki, hogy tudok olvasni. Biztos attól leszel férfias, hogy gitározni tudsz... Nem értem ezt, egyébként egyszer nekem is beszólt egy butacsipa ismerősöm, hogy "miért gitározol, az olyan passiss", de az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Az már nagyobb baj, hogy téged mások véleménye ennyire befolyásol :D
2016. dec. 2. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
utóirat: nekem nagyon bejön, egy jól gitározó lánytól el tudok olvadni (egyik barátnőm, nem leszbi, nem is bi, vőlegénye van, gitározik, nekem meg le kell sütnöm a szememet, mikor rámpillant közben, mert annyira.. felkavaró :D)
2016. dec. 2. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!