Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a leszbikusság a tanítók között?
1. voltam, nem fogalmaztad rosszul.
Nagyjából olyan gyakori lehet, mint bárhol máshol. Akadhatnak.
Én fiú vagyok. (23 éves, szóval inkább már felnőtt férfi.)
Az általános iskolában ahová jártam a 2000-es években, a biológia tanárnőm (30-as, rövid hajú, szép arcú nő) állítólag együtt volt az egyik 14 éves lánnyal, aki tőlem akkoriban egy-két évfolyammal feljebb járt. A csaj amúgy csöcsös, testre fejlett és szép volt nagyon (bár arcra inkább átlagos) és még én is emlékszem a dologra, pedig nem voltam a tűz közelében.
Végül asszem nem küldték el a nőt, mert a lány elment a suliból, a tanárnőnek volt valami feljebbi kapcsolata és megígérte hogy többet nem csinál ilyet diákkal. Na az volt az első alkalom talán, hogy szembesültem a leszbikussággal mint fogalommal (elég korán...). Amúgy izgatott, mert mindketten dughatóan néztek ki, bár már nem emlékszem akkor vertem-e a farkam. Szerintem akkor, úgy 12 évesen még nem nagyon.
Kétlem, hogy készült volna Magyarországon a pedagógusok szexuális orientációjára vonatkozó kutatás... Te természetesen bármikor rendelhetsz ilyet valamelyik közvélemény-kutató cégtől. Addig is feltételezhetjük, hogy a pedagógusok körében a homoszexuálisok aránya ugyanakkora, mint a teljes lakosság körében.
Történeteket persze fogsz hallani, de azok koránt sem reprezentatívak.
szerintem az hogy valaki leszbi az nem jelenti,hogy gyerekekkel akar foglakozni.az foglakozik gyerkekkel aki szereti őket.
a tesom nem leszbi,mégis tanárnéni.
kb.:mint bármelyik másik szakmában.
kivéve a művészek körében ahol kötelező a másság felválalása akkor is ha nem az az illető,de akkor keres valakit akivel úgy tehet mintha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!