Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori, hogy egy napközben bevillant fantázia képétől nem tudtok szabadulni még éjjel sem?
És mi az ilyen történeteknek a vége? Szép lassan elmúlik, elfelejtődik, lecseng? Vagy keresed a lehetőségét, hogy valóra lehet-e váltani?
25bi/L
Ajánlom figyelmedbe a kategóriát!
Nos, bár nem sok közöm van a leszbikussághoz, mivel fiú vagyok, de sajnos meg vagyok áldva néhány fétissel és ez elég gyakran megesik velem. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nagyon megrögzött típus vagyok, szóval a "szép lassan elmúlik" számomra akár éveket is jelenthet.
Egyrészt keresem a lehetőséget, hogy ezek valóra váljanak. Ez egy kicsit nehéz ügy, mert folyamatosan próbálom elérni, hogy párválasztásnál ne a leghülyébb szexuális vágyaim vezessenek - több és kevesebb sikerrel. Viszont, ha az aktuális barátnőm kapható az adott témára és vele össze tudunk hozni valami hasonlót, az szerencsére már bőven elég.
Durvább esetekben, amikor az adott vágyamról még csak beszélni sem beszélhetek senkivel, akkor már bizony fel kell találnom magam. Már egy éve terápiaszerűen festek és eddig úgy tűnt, beválik. Néhány órát eltöltök a démonaimmal... Olyasmi lehet ez, mint a meditáció.
Remélem, egy kicsit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!