Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miről ismerem fel ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről ismerem fel ha valaki leszbi vagy biszex?

Figyelt kérdés
Most költöztem Dunaújvárosba és szeretnék ismerkedni de nem tudom hogy hol keressem vagy miről ismerem fel azokat a lányokat akiket a lányok érdekelnek. Ugyanott próbálnak ismerkedni ahol mindenki más? Vagy van valami külön szórakozóhely? Bocsi ha sok hülyeséget kérdeztem. 21/L
2016. nov. 19. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint Te is leszbi vagy biszex vagy. Akkor egyszerű a dolog. Akik úgy viselkednek mint Te.
2016. nov. 19. 11:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen biszex vagyok de szerintem rajtam sem látszik semmi ezért kértem tanácsot
2016. nov. 19. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Flanners, vans, tomboy... Neten van egy csomó jel, de ez sem mindig úgy van. Többnyire csak sztereotípiák.
2016. nov. 19. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azt megérzed. Van az életemben egy csaj,szoktunk beszélgetni, s a jelekből,utalásokból simán le tudtam következtetni,hogy tuti vonzódik a lányokhoz is. Megéreztem. Nem sokkal később pedig ki is derült,hogy vonzódott hozzám szexuálisan,s más lányokkal is volt már kalandja. Úgyhogy megérzed!. ;)
2016. nov. 23. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!