Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus, ha fiús és képregényeket olvas?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Fekete haja van, szép arcra, alacsonyabb, eléggé vékony szerintem, szereti az animet, a mangát, és kicsit fiús, mert többnyire feketében jár. Nagyon tetszik nekem, filozófiát tanul. Kérdeztem pár embertől, és azt mondták, hogy minimum biszexuális. Szerintetek?
2016. nov. 18. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
igen biszex vagyok, puszi :*
2016. nov. 18. 20:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Én pedig srác. De nyugtassatok meg, hogy nem bi az általam leírt személy.
2016. nov. 18. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
bármi lehet. Attól mèg, hogy fekete haja van ès kèpregènyt olvas, omg.. mièrt, a kèpregènyeket csak pasik szerethetik?? ès ha biszexuális akkor mi van? :) Attól mèg van esèlyed. ha kiderülne, hogy leszbikus akkor lennèl bajba! :) Ha srác vagy akkor meg nyugodtan menj oda hozzá ès meglátod mit szól majd. Szerencsère neked nincs olyan nehèz dolgod azzal, hogy kiderítsd az identitását. leszbikus lánykènt sokkal nehezebb dolgod lenne kideríteni valakiről, hogy lehet-e esèlyed nála...
2016. nov. 18. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

én is ismerek nagyon sok fiús lányt, akik tényleg olyanok, mint egy fiú, nem festik magukat, nem torodonek magukkal, a járásuk is olyan mint Rambónak...de kozben ferjezettek...hát ha egy noies férdi meleg, akkor szerintem egy férsias lány is meleg...

a férjeiket meg már végkébb nem értem, hogy izgathattja oket egy férfias no...

szerintem tuti lezbik, mert ha már van normális noies lezbikus, és férfias férfi meleg, akkor egy férfias no szerintem meleg...

2016. nov. 18. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Hát te hülye vagy utolsó...

Szerintem nem leszbi én is ilyen vagyok teljesen kivéve a fekete haj... De rám tényleg azt szoktál hinni hogy leszbi vagyok mert nagyon nagyon sok fiús dolgot csinálok pl sport lövök, bokszolok, birkózok... Stb tényleg nagyon sok mindent

2016. nov. 18. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja és mégis heteró vagyok
2016. nov. 18. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont így nézek ki, és mellé még autó mániás vagyok, vadászok stb. Nem túl nőies dolgokat csinálok.

Ennek ellenére hetero vagyok!

A kinézete és hobbijai nem egyenlő azzal h biszex.

Hívd meg egy kávéra és kiderül😉

2016. nov. 18. 21:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Az. Megnéztem az instagramját, és egy LGBT oldal van neki befollowolva. Remélem, hogy csak biszex.
2016. nov. 18. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem nem jelentenek semmit. Rám is igazak, meg az egyik barátnőmre is, ő hetero, én meg nem.:D

Ez az LMBTQ irányú érdeklődés sem feltétlen garancia, mert csomó hetero lány támogatja az ilyesmit, de mondjuk már több mindenre lehet következtetni belőle, mint a fekete hajból meg az animékből. Magától a lánytól nem tudod megkérdezni, hogy mi a helyzet?

2016. nov. 20. 16:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Vans, flannels.
2016. nov. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!