Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Mi a véleményetek azokról a fiúkról/férfiakról akik annak ellenére is nyomulnak rátok, hogy tudják hogy a lányok vonzanak titeket?

Figyelt kérdés

Biszexek is írhatnak nyugodtan

Kort is írjatok, köszönöm! :)

2016. nov. 11. 20:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kivancsi perverz disznok :) ram is nyomulnak annak ellenere, hogy tudjak leszbikus vagyok. A helyzet az hogy ez imponal nekik. Az elerhetetlen csak megjobban kell. Engem irrital
2016. nov. 14. 23:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A legidegesítőbb dolog, amikor elmondom egy férfinak, hogy leszbikus vagyok, erre ő olyanokkal áll elő, mint pl "de csak mert még nem láttad az enyémet", "egy kiadós b...ás után másképp gondolnád"...stb. Szörnyű. És általában sosem veszik észre magukat. Viszont van egy jó módszerem: ignorálni kell őket. Az első ilyen alpári, buta megjegyzés után mehet a tiltás. Mind interneten, mind a való életben. Ha teljesen kizárom őket, nem tudnak tovább nyomulni.
2016. nov. 17. 20:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, persze, csak akkor lépek fel ilyen határozottan, ha bunkó, minősíthetetlen stílusban nyomul valaki. (Legtöbbször ilyenekkel volt tapasztalatom.) Ha egy kedves, szerény fiú próbál kezdeményezni, akkor természetesen kedvesen utasítom el:)
2016. nov. 17. 20:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmasnak és butának tartom őket. A legtöbb heteró férfi a szép, nőies nőkről gondolja azt, hogy ők csak azért leszbikusok, mert nem dugták meg őket rendesen, vagy csak bunkó férfiakkal találkoztak. Ez óriási tévhit!Én nagyon nőies nő vagyok, mások szépnek is tartanak, emellett barátságos, közvetlen vagyok, ezért velem sokan össze akarnak jönni.(és van pár egyéb jó tulajdonságom, ami vonzó mindkét nemnek.)

Ennek ellenére sem érdekelnek férfiak, mert engem a pénisz maga nagyon taszít,így lehet bármilyen kedves/ humoros/határozott/sármos/stb egy férfi, nem lesz nálam sikere, mert a lába közt található testrész belőlem viszolygást vált ki. És én sem kezdek ki heteró nőkkel, mert nem járatom le magam. (Persze, sajnos előfordul, hogy beléjük szeretek, de akkor sem hajtok rájuk)

29/nő/leszbikus

2016. nov. 25. 09:53
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"A legtöbb heteró férfi a szép, nőies nőkről gondolja azt, hogy ők csak azért leszbikusok, mert nem dugták meg őket rendesen, vagy csak bunkó férfiakkal találkoztak."

Pedig ez így van.

2016. nov. 25. 15:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát utolsó, ez nem igaz. Én pl. csak nőkről fantáziáltam mindig is, férfiakról soha, pedig mindig nagyon tetszettem nekik, és nagyon kedvesek is voltak velem, mégis egyszerűen csak szép, nőies nők vonzanak, beléjük tudok csak szerelmes lenni, férfiba nem, mert a pénisz taszít...

A 2vel ezelőtti kommentelő vagyok.

2016. nov. 25. 15:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 akkor te is azért vagy hetero és nem meleg mert még nem kaptál f***szt a fenekedbe és nem d.ugtakmeg igazán?
2016. nov. 25. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Azért vagyok heteró mert az a világ letermészetesebb dolga.
2016. nov. 25. 18:48
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó! Az aki meleg vagy leszbikus annak nincs szexuális késztetése ellenkező nemű ember irányába. Akkor mégis ,hogy tudna egy heteró férfi ágyba vinni egy leszbikus nőt? Egy leszbikus nő nem fog játszani a farkaddal, hogy meg tudd dugni, tekintettel arra, hogy ettől undorodik. (és a spermától is, by the way...)A férfi test pedig a leszbikus nő számára semleges, csókolózni pedig nem szeret férfival, mert érzést nem vált ki belőle, tehát fel sem izgul.

Úgyhogy ezeket a frázisokat felejtsd el, hogy "a leszbikust csak jól meg kell farkalni és heteró lesz." Nem lesz az, mivel el sem fogsz vele addig jutni.

2016. nov. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!