Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Mi a véleményetek azokról a fiúkról/férfiakról akik annak ellenére is nyomulnak rátok, hogy tudják hogy a lányok vonzanak titeket?
Biszexek is írhatnak nyugodtan
Kort is írjatok, köszönöm! :)
Szánalmasnak és butának tartom őket. A legtöbb heteró férfi a szép, nőies nőkről gondolja azt, hogy ők csak azért leszbikusok, mert nem dugták meg őket rendesen, vagy csak bunkó férfiakkal találkoztak. Ez óriási tévhit!Én nagyon nőies nő vagyok, mások szépnek is tartanak, emellett barátságos, közvetlen vagyok, ezért velem sokan össze akarnak jönni.(és van pár egyéb jó tulajdonságom, ami vonzó mindkét nemnek.)
Ennek ellenére sem érdekelnek férfiak, mert engem a pénisz maga nagyon taszít,így lehet bármilyen kedves/ humoros/határozott/sármos/stb egy férfi, nem lesz nálam sikere, mert a lába közt található testrész belőlem viszolygást vált ki. És én sem kezdek ki heteró nőkkel, mert nem járatom le magam. (Persze, sajnos előfordul, hogy beléjük szeretek, de akkor sem hajtok rájuk)
29/nő/leszbikus
"A legtöbb heteró férfi a szép, nőies nőkről gondolja azt, hogy ők csak azért leszbikusok, mert nem dugták meg őket rendesen, vagy csak bunkó férfiakkal találkoztak."
Pedig ez így van.
Hát utolsó, ez nem igaz. Én pl. csak nőkről fantáziáltam mindig is, férfiakról soha, pedig mindig nagyon tetszettem nekik, és nagyon kedvesek is voltak velem, mégis egyszerűen csak szép, nőies nők vonzanak, beléjük tudok csak szerelmes lenni, férfiba nem, mert a pénisz taszít...
A 2vel ezelőtti kommentelő vagyok.
Utolsó! Az aki meleg vagy leszbikus annak nincs szexuális késztetése ellenkező nemű ember irányába. Akkor mégis ,hogy tudna egy heteró férfi ágyba vinni egy leszbikus nőt? Egy leszbikus nő nem fog játszani a farkaddal, hogy meg tudd dugni, tekintettel arra, hogy ettől undorodik. (és a spermától is, by the way...)A férfi test pedig a leszbikus nő számára semleges, csókolózni pedig nem szeret férfival, mert érzést nem vált ki belőle, tehát fel sem izgul.
Úgyhogy ezeket a frázisokat felejtsd el, hogy "a leszbikust csak jól meg kell farkalni és heteró lesz." Nem lesz az, mivel el sem fogsz vele addig jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!