Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Adnátok neki egy esélyt, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok neki egy esélyt, vagy lepattintanátok?

Figyelt kérdés

2-3 évvel idősebbnek szoktak nézni a valódi koromnál és egyre többet gondolkozok azon, hogyha esetleg egy nálam idősebb lány odajönne hozzám ismerkedni, mert korabelinek tűnök, de kiderülne, hogy közöm sincs még ahhoz a korhoz, mit reagálna, tovább beszélnénk, vagy lelépne.

Még elég fiatal vagyok, ez az idősebbeknél a "nem vagy tisztában még magaddal se, nem, hogy a szexualitásoddal/ez csak egy korszak, majd elmúlik" kategória.

Ha nem akarnátok vele megismerkedni, kerek perec megmondanátok neki, hogy azt hittem idősebb vagy bocsi?

Vagy azért kiderítenétek, hogy jó fej e, aztán majd csak barátkoztok, vagy mit tudom én, ha nem akartok tőle semmit?

Érdekelne mit csinálnátok, ha így alakulna veletek a dolog.

2016. nov. 7. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, kiváncsi vagyok a válaszokra :)
2016. nov. 7. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha addig nem sejteném, még nem árulja el, akkor nem pattintanám le.
2016. nov. 7. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:

En nem pattintanalak le.

Ha kedves vagy es jofej,miert tennem? :)A kor az nem ok ra..

2016. nov. 7. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Igazabol valtozo is a dolog.

En pl 22 eves vagyok es tegyuk fel hogy 18vagy akkor meg szivesen ismerkednek (ebbe minden benne van)

Ha 16lennel meg talan akkor is benne lennek.

14alatt is ismerkednek de persze csak baratilag.

Attol hogy valaki fiatal,szerintem lehet vele beszelgetno csak megkell talalni a kozoset.

2016. nov. 7. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
hát az engem is érdekelne mi az a kor akire azt mondják még h bocs fiatal vagy még ahhoz h megmond mi is vagy...
2016. nov. 7. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
24 vagyok és már úgy vagyok vele, hogy 18 alatt nem szívesen... 16 végülis beleférhet, de tényleg necces korszak az és nem a szexualitás szempontjából :)
2016. nov. 7. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 22 leszek egy hónap múlva, és a 16 már nem fér bele nekem. Nem rég mentünk szét a 18 éves párommal, de vele se tartottunk egy szinten. Ezen bukott meg a kapcsolat.

Jó magam leépítenélek 18 alatt, 18+ meggondolnám, de inkább velem egykorúval ismerkednék :D

2016. nov. 8. 08:22
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Én 19 vagyok, 18 évest már elutasítanék. De ez ízlés kérdése, én alapból az idősebb nőkhöz vonzódom.
2016. nov. 8. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 21 vagyok nekem még belefér a 16 de csak azért, mert én pont a fitalabbakat szeretem.16 az alsó határ,annál lentebb azért nem.
2016. nov. 8. 13:06
 10/10 anonim ***** válasza:
21 vagyok és és nekem a minimum a 18, a maximum meg 21 - 22
2016. nov. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!