Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit 18-20 éves korában kifejezetten izgattak a pasik, mégis rájött később, hogy leszbikus?
Tényleg van, hogy valakinek ki kell próbálnia mindkét nemet ahhoz, hogy meg tudja mondani, melyikhez vonzódik igazán?
Olyan érzésem van, hogy szűz leszek még jó ideig, de egyre jobban zavar a bizonytalanságom a szexuális orientációmat illetően.
egyáltalán nem vonz a férfi test... és szex velük kb. csak misszionáriusban megy, többi nem esik jól... nem zárkózom el pasiktól teljesen, de tényleg nagyon bele kell szeretnem valakibe ahhoz, hogy így akarjam... :D
amúgy igen, 95%-ban mondanám magam leszbinek :D
Hú, ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te. Nekem kb. fél éve tart ez az állapot, és én sem tudtam megoldani, remélem neked valahogy sikerül majd. Igazából az a lényeg, hogy legyél őszinte mindenkivel az ismerkedés kezdetén, így elkerülheted, hogy megbántod az illetőt, ami nekem sajnos sikerült.
Lehet, hogy biszex vagy, ezért nem akarsz egy nem felé elköteleződni. Nálam ez valahogy úgy nyilvánul meg, hogy azért nem akarok egy fiúnál maradni, mert valahol mélyen reménykedek, hogy inkább barátnőm lesz. Talán nálad is valami ilyesmi van.
És ahogy a többiek mondták, nyiss mindkét nem felé, aztán előbb-utóbb úgyis eldől:)
16l
Ha mélyen legbelül barátnőre vágysz, akkor lehet, hogy te máris egy lépéssel közelebb jársz a válaszhoz, mint én. Nem kötelező ám évekig rugózni a témán, csak én vagyok ennyire nyomorék.:D
Azt hiszem, inkább fiú mellett érezném azt, hogy én én vagyok. A probléma csak az, hogy az eddigi egyetlen komoly szerelmem egy lány volt, így még nem tudhatom, hogy találni fogok-e valaha olyan srácot, aki hasonlóan heves érzelmeket képes kiváltani belőlem. Igen, ez még számomra is baromira ellentmondásos.
Mindegy, valószínűleg nektek van igazatok, és ezt csak az idő meg a tapasztalat fogja majd megoldani.
12-es vagyok
De, hidd el én is vagyok akkora szerencsétlen, mint te, bár nem feltétlen nevezném így a helyzetet.:D
Próbálkozz akkor fiúknál, ha nem tudsz beléjük szeretni, akkor pedig szerintem a választ gyorsan megkapod a kérdésedre. Csak ne görcsölj rá, nem mész feleségül senkihez(egyenlőre), bármikor kiléphetsz egy olyan kapcsolatból, ami mégsem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!