Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bp. N van olyan szórakozóhely ahová kifejezetten csak leszbi/bisex lányok járnak?
Kifejezetten leszbikus biztos van, olyan viszont, ahová csak leszbikusok járnak, nem hiszem... Létezik valami Ösztrosokk buli, ami mindig máshol van, a Club Undergroundról is tudok, de ott fiúk is vannak, még egyikben sem voltam...
Viszont szerintem ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor ne ilyen helyeken próbálkozz... Esetleg ha érdekelnek a művészetek, szeretsz moziba,színházba járni, akkor kortársabb helyeken nézz körül.
undergrund,living room-ösztrósokk szervezésében felváltva leszbikus bulik
most új hely a pussybl meg van még egy hely,ami szint úgy új,de most nem tudom a nevét!Ezek is kb havonta szerveznek bulit,most nov 10.-én egy este volt 3 helyen csajos buli!
asszem b7 is ilyen hely.
sok olyan hely van,ami pl ilyen "beüllős hely" :nekem leszbikus ismerőseim pl ezeket szeretik:andersen 1,2,asszem hordós söröző a neve,meg blabla..sok ird be google-be bizti ad ki párat.
Engem is úgy visznek,és sose tudom megjegyezni a hely nevét.
am ha gondolod beszélhetünk 20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!