Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most azt jelenti hogy leszbi vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap nállam volt barátnőm, és ketten voltunk melege volt es levette a polojat es alig bírtam levenni a szemem a melléről! Utána meg feljött az önkielégítés téma és feldobta azt hogy mivel ketten voltunk csináljuk egymás előtt, egymásnak. (Én most voltam elsőnek lánnyal) és amikor magunkat benedvesítettük akkor a másiknak csináltuk utána én már a vége felé voltam és hátradöltem akkor ő megnyalta a hmm et és azt csinálta amig orgazmusom nem lett utána meg megkért hogy csináljam én is neki és megtettem Nagyon élveztem csak az fájt nagyon amikor a nálla lévő műizé feldugta nekem (még szűz voltam/vagyok) és az nagyon fájt megmég vérzett is utána. Megkérdezte hogy szeretném e még vele csinálni és igent mondtam. Akkor ez most azt jelenti hogy leszbi vagyok2016. okt. 25. 23:00
1/10 anonim válasza:
Ha a pasik is izgatnak, biszex vagy. Ha a pasik nem izgatnak, akkor leszbikus vagy.
2/10 RRR válasza:
vagy bi
már ha igaz a történet
ja és szűz addig vagy amíg egy pénisz nem mozog a hüvelyedben
3/10 anonim válasza:
Amúgy a barátnőd mindig tart magánál szexjátékokat?
4/10 anonim válasza:
Szerintem, mivel még nem volt természetes párkapcsolatod (férfi-nő), melyben a szexig eljutottatok, én így erre nem mondanám, hogy leszbikus beállítottság (még a bi-t el tudom fogadni). Akkor vegyél le ilyen konzekvenciát, ha egyáltalán nem vonzódsz a másik nemhez.
5/10 anonim válasza:
Esti mese megvolt, mehet mindenki aludni.
7/10 anonim válasza:
tipikus kisfiú írás. Álmodozz csak picurka.
8/10 anonim válasza:
TE nem leszbikus vagy, hanem egy srác :D
9/10 anonim válasza:
Kamu-.-
Egy lany nem irja azt,hogy "műizé"
10/10 anonim válasza:
Én is azt mondom amit a 1-es :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!