Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ebben van valami elitélni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben van valami elitélni való? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy legjobb barátnőm, akivel mindig hülyéskedünk, meg eljátszunk barátnőink elött, hogy leszbik vagyunk, de nem vagyunk azok. Szájra puszit egy kép kedvéért megtettük már, hogy bizonyítsuk ismerőseinknek, hogy "járunk".

Megkértem, hogy tanítson meg smárolni, mert én még soha nem smároltam. Bele eggyezett. Ma megis történt. Azt nem tudom, hogy ez most gáz, hogy ezeket megtettük? Mert nem érzünk egymás iránt semmit!

És, hogy rengetegen mondják, hogy jaj a leszbik/melegek milyen gusztustalanok. Szerintetek ebben van valami rossz, hogy mi most ezeket megtettük? Puszta kíváncsiságból?

2016. okt. 19. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Magánügyed, amíg nem teregetd ki nyilvánosság elé.

Amúgy mindig csak kíváncsisággal kezdődik...

2016. okt. 19. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Az öncélú magamutogatás, mások provokálása és a feltűnési viszketegség az elítélni való ha ezek mellé még kis pisis 11-14 évesek vagytok.

Az, hogy ezeket mivel éred el, már tökmindegy.

Hogy privátban ketten mit csináltok senkinek nincs köze hozzá és nem is tartozik másokra, de amit nyilvánosan és szándékosan tesztek azért el fognak ítélni az emberek, főleg hogy rossz rib@@ncként viselkedtek.

2016. okt. 19. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Ebben nincs semmi gáz és biztosan nem mondják sokan hogy a leszbikusok gusztustalanok.A melegség az már más tészta...
2016. okt. 19. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát én nyilvánosan nem híresztelném, hogy leszbi vagyok. Talán a végén rátok ragad és tényleg elhiszik rólatok. Úgy meg főleg ne tegyétek, hogy nem is vagytok azok. Tudom, hogy csak hülyülés, de tényleg elhihetik rólatok.

A csók meg nem gáz, nagyon sok közeli barátnő csinál ilyet. Vagy közösen lesz meg nekik az első csók vagy az egyik tanítja a másikat. Sok ilyen van. :)

2016. okt. 19. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért, a leszbikusok tán nem melegek? Homoszexualitás, akárhogy is nevezzük.
2016. okt. 19. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Megtaníthatna engem is valami lány...

F

2016. okt. 19. 19:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell azt híresztelni,hogy leszbikusok vagytok ,ha nem vagytok ? Ezeket hívják divatleszbinek ,szerintem sok értelme nincs max az igazi biszexeket,leszbikusokat megzavarjátok,na meg egy két srác már csak azért is meg akar fektetni.Minek eljátszani?

Egyébként az ,hogy egymástól tanultok csókolózni nem gáz.De nem kell szerintem eljátszani ha nem vagytok ,ez a visszájára is fordulhat.

Nem támadni akarok ,csak gondolkozzatok el !

2016. okt. 19. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát inkább pasival kellene tapasztalatot szeretni, az sokkal másabb. Az elsőő csókot nem feltétlenül barátnővel kéne megejteni, de ez a te életed mi nem akarunk beleszólni csak mondunk valamit :)
2016. okt. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!