Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet tenni ebben az...

Mit lehet tenni ebben az esetben? (Nagyon el vagyok veszve, semmi munkát nem találok ami nekem jó lenne)

Figyelt kérdés
21 éves pályakezdő lány vagyok. Egészségügyet végeztem most idén. Dolgoztam is benne 2 hónapot, de rájöttem, hogy én ezt nem szeretném csinálni, ezért elkezdtem egy esti iskolát (irodai titkár szakot). Valahogy mindig is az irodai munka vonzott, de nem tudok egyszerűen benne elhelyezkedni, mert mindenhol tapasztalatot kérnek. Ma is voltam egy állásinterjún irodai munkán és rajtam kívül még elég sokan voltak szintén ugyanarra a munkára (hozzáteszem mindenkinek volt tapasztalata). Úgy éreztem nem vagyok odavaló és ami még nevetséges volt az a fizetés (minimálbér)... Ha azt nézem, hogy jó kereseti lehetőségem legyen, akkor az egészségügyben kellene, hogy maradjak mert most volt fizetésemelés és nagyon jó kereseti lehetőséget ad így pályakezdőként is. De egyszerűen nem bírok benne dolgozni. 2 hónapja vagyok itthon (persze mellette tanulok estin), de engem ez kikészít, mert pénzt szeretnék keresni. Nagyon sok helyre adtam már be a jelentkezésemet, de a legtöbb munkáltató még annyit se ír vissza, hogy bocs nem te kellesz nekünk, ami nagyon elszomorít. Ismerőseim sajnos nincsenek, akik betudnának tenni jó helyekre, így marad a munkakeresés továbbra is. Olyan haszontalannak érzem magam és a családom is ellenem van (munka terén). Van egy barátom, akivel már régóta együtt vagyunk és nagyon összeszeretnénk költözni, de ez is olyan álomszerű... amíg nem lesz munka.
2016. okt. 12. 01:00
 1/4 szántóvető ***** válasza:
akkor menj vissza az eü-be.
2016. okt. 12. 03:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Egeszsegugyben, kulfoldon, havonta keresnel egymilliot (vagy kozel annyit) es nem 57 beteged lenne egy muszakban, mint magyarorszagon.
2016. okt. 12. 04:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem akartál az egészségügyben maradni? Mi az, ami miatt úgy érezted, hogy el kell jönnöd onnan?
2016. okt. 12. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából, nagyon nem az én világom, de nem akartam ott hagyni az iskolát, beakartam fejezni amit már elkezdtem, és egyébként nem bánom, hogy meg van, mert azért elég sok lehetőségem van ezen a területen, csak én mindig is valami irodai munkát szerettem volna végezni. Ezért is csinálom a második iskolát. Sokan azt mondják, hogy ha ezt az irodait megcsinálom akkor összetudnám hozni a kettőt is akár. Valami egészségügyi területen adminisztrációs dolgokat csinálnék, de evvel meg az a baj, hogy elég kevés ember van az egészségügyben, és ahogy meglátják, hogy nekem van egészségügyi végzettségem akkor csak olyan munkát adnak és nem adminisztrációsat.
2016. okt. 12. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!