Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, vagy inkább párkapcsolat?
Mind a kettőnek megvan a maga előnye és hátránya is.Azonban úgy gondolom a barátság extrákkal is lehet mély viszony ,azt leszámítva ,hogy valakinek valamiféle elszámolással tartoznál,ugyanúgy aggódhat érted és ugyanúgy szerethetitek egymást mint ket barát csak néha lefekszetek.Világos ha az egyik beleszeret a másikba onnantól vége van ennek a dolognak.A párkapcsolat hasonló töltetű ,de ott az adott illetőt jobban szeretjük és persze ő is minket,erőssebb lehet a kapocs,azonban ha megszakad akkorlehet ,hogy utána semmi sem marad.
Tudom jönnek olyanokkal ,hogy eszükbe nen jutna egy barátnőjével /barátjával ,nem erre vagyok kiváncsi.Normális válaszokat szeretnék .
Rövidebben fogalmazva: ha Te egy ellenkező nemű barátodnak nem adod meg a párkapcsolat adta boldogságot, akkor miért akarod megakadályozni dugással azt, hogy mással legyen jó párkapcsolata?
Mert ha veled fekszik le, akkor úgysem lesz mással jó párkapcsolata, mert a párja nem fogja ezt jó szemmel nézni...
Nem emlékszem ,hogy írtam volna azt ,hogy van párkapcsolatuk .Ez csak koforgatás.Nem nem az ágyasom a barátom csak máshogy is megnyilvánul.A kutyás példa gyenge ugyanis más mivel ő egy állat nem kell fajtalankodást is belehozni.
Megértem te a házasság szentségét véded na meg a kapcsolatok szentségét.Elfogadom,de akkor sem vagyunk egy vélemenyen és kész.
Szerintem működhet valakivel a baratság extrákkal.
Miért ne lehetne mással boldog ha van párja ki sem kezdek vele.Leszbikusság ketegória ne gyere kérlek az ellenkezű nemű példáddal ,bár ha ezt leveszem ide is illhet.
Ha lesz valakije vagy nekem ,termeszetesen abba marad.Miért kell ebbe belemagyarázni azt hogy már egyből szerető lesz vagy leszek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!