Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lanyok! Ti hogy fogadtatok/fogadnatok el ezt?
Nekem tesóm leszbikus és az első barátnőjénél ugyan ez volt vele is. Annyi volt neki, hogy a lánynak ő okozott előszőr örömet az ágyban, a srácoktól nem tudott elélvezni.
Ez miért érint különben rosszul téged? Undort vált ki belőled vagy tartasz az együttlétektől, vagy miért?
Én például úgy vagyok vele, hogy egy nővel, akiben már járt férfi... uh. Nem is tudom. Szerencsére nem voltam még ilyen helyzetben.
De ha a lelkiek miatt aggódsz: a legtöbb biszexuális ismerősöm hűséges és aranyos típus, nem csaltak meg senkit, sem a barátjukat sem barátnőjüket, tehát ez nem lenne gond. :)
Ha meg gondolom ő is pozitívan jelez majd vissza a szexben,remélhetőleg elmúlik ez a zavart érzés.
ilyen gondolatokhoz nagyon alacsony önbecsülés kell.
az alap keret,hogy te jobb vagy mindenkitől,senki sem érhet fel hozzád,ezért vetélytársad sem akad.
nem ez az alap keret?
Nekem is több barátnőm volt fiúval elöttem (illetve eggy-kettő utánam is).
Kicsit engem is taszított a gondolat, hogy miken mehetett szexuálisan keresztül (én nem voltam semmilyen értelemben férfival, es nem is tervezem), de igazából egyik kapcsolat alatt sem volt ebből problema, a szexben sem, pusztán a gondolatot kell elengedned.
Ha boldogok vagytok együtt, és a szexben is egymásra hangolodtok, akkor nem lehet baj, főleg ha mindketten tudtok őszintén beszélni az igenyeitekrol az ágyban, hogy ki hogy, mit szeret, stb., de ha te ott l vagy a toppon, nyugi, nem fog f*aszt hiányolni, csak magabiztosan :)
És az elöttem szólókhoz is csatlakoznék, énis tapasztaltam hogy páran nem is tudtak elmenni a sárcoktól, szóval lehet bizonyítani hogy hogy is kell igazán... ;)
20/L/L
Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!