Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakul valami egy nővel, aki nagyon szimpatikus és tetszik, de az első randin fűvel kínált. Folytassam?
Mert aki iszik az egyből agresszív lesz és elveri az asszonyt? Értem. És igen, a pia legális a fű nem. Ez van. Ha nem tetszik, irány Hollandia.
vagy mondjuk itt is legalizalni kene es allami monopolium... szerintem gazdasagnak sem lenne rossz mert akkor inkabb ott vennek meg az emberek... igeny meg lenne ra hidd el utolso :) es igen az alkohol csunyabb dolgokra kepes sajnos sokszor... es orszagunkban nagyon magas az alkoholizmus...
Hollandianak pl. olyan jol megy hogy bortonoket zarnak be olyan alacsony a bunozes igy hogy a fu is legalis....
az alkohol is tudatmódosító és mégis legális... ráadásul attól még agresszív is nagyon sok ember plusz az ittas vezetés miatti halálesetekről meg ne is beszéljünk...
fű meg nem véletlenül legális már sok helyen ^^
Eleve nem a drogokat kellene beskatulyázni különböző kategóriákba hanem az embereket, hiszen mindenkire másként hat az alkohol is, a fű is, az lsd is vagy akármilyen szer.
Ne igyon az aki agresszívvá válik tőle
ne szívjon aki paranoiás lesz tőle
és ne szippantson szintetikus dolgokat az orrába ha kontrollálhatatlan lesz tőle a viselkedése.
Ha tetszik neked és komolyan gondolod vele, viszont zavar, hogy füvezik, szerintem kérdezz rá, mennyire fontos neki ez az életében.
Én a magam részéről jobb szeretek úgy randizni meg járni valakivel, hogy nincs drogozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!