Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Első ránézésre melyik nő tetszik jobban nektek?
Nyilván nem ez a döntő, de most kifejezetten arra lennék kíváncsi, hogy külsőleg melyik stílus fog meg jobban titeket, csak így első ránézésre?!
A nagyon nőies (magassarkú, szoknya, stb.), vagy a szintén nőies, de kicsit lazább stílusú? Pl. szaggatott nadrág, bőrdzseki, piercing, tetoválás, de mellette egy szép smink, stb.
Elsősorban a kicsit "fiúsabb" lányok válaszát várom, de mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
Nem vagyok butch, a hajam is hosszú (még), de inkább fiúsabb lány vagyok, ha ez így megfelel. :)
És nekem a második lány lenne a befutó első ránézésre.
Nehéz kérdés.. így látatlanba, ha mindkettőből egy általam szép lányt képzelek el, akkor mindkettő stílusban tetszene :)
De ahogy az előttem szóló is írta, nekem is inkább a kettő közötti lányok keltik fel a figyelmem elsősorban.
De ha linkelsz képeket, hogy nagyjából mire gondolsz, úgy könnyebb válaszolni.
Egy "fiúsabb" jelen ;)
Elsőre mindkettőt választanám, másodikra csak a másodikat talán, de személyiségtől függ.
21/l
A kettő között szerintem is :)
Vagy a második, de akkor ne fiús legyen az a 'lazább stílus'. Hanem inkább nőiesebb irányba menjen el a dolog, tudja viselni azokat a tetkókat és a lazább cuccokat,ne érezze pasinak magát :)
Én is a kettő között vagyok egyébként és a hasonló stílusú lányokat/nőket nézem meg :)
28/L/L
Ugyan nem nekem szól a kérdés, mert bi vagyok, de hátha érdekel.
A linkek közül szinte mindegyik tetszik, de a második csoportba tartozó képek, a "nőcisebb" csajok jobban bejönnek. :)
25.B.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!