Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Első ránézésre melyik nő tetszik jobban nektek?
Nyilván nem ez a döntő, de most kifejezetten arra lennék kíváncsi, hogy külsőleg melyik stílus fog meg jobban titeket, csak így első ránézésre?!
A nagyon nőies (magassarkú, szoknya, stb.), vagy a szintén nőies, de kicsit lazább stílusú? Pl. szaggatott nadrág, bőrdzseki, piercing, tetoválás, de mellette egy szép smink, stb.
Elsősorban a kicsit "fiúsabb" lányok válaszát várom, de mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
Ezekből nekem egyik se. Ettől fiúsabb nők tetszenek.
Nem játszunk papás mamást, attól még hogy én is fiúsabb vagyok miért ne tetszhetnének a butch csajok?
Kedves 10-es! Ez a kérdés csupán kíváncsiság, és nem a "trendi" cuccokró, hanem inkább a stílusról szól, amihez mint tudjuk, nem kell sok pénz. :) Ezeket a képeket találtam, ezekkel tudtam leginkább kifejezni, hogy mire is gondolok.
Kedves 11-es! Sok leszbikus ismerősöm van, és azt vettem észre, hogy a butch lányok inkább náluk nőiesebb lányokkal vannak együtt, ezért így írtam ki a kérdést, de egy szóval sem említettem, hogy ez nem lenne normális dolog.. :)
Kedves 12-es! Szerintem te is eléggé félre értettél, máskülönben nem tudom hová tenni ezt a választ. Tehát a képek csak illusztrációk, nem a tömeglányokról van szó, hanem a STÍLUSRÓL. Mert ahogy előttem írták is, hiába mondják, hogy nem a ruha teszi az embert, de igen is a stílusunk nagyon sokat elárulhat rólunk. Én pedig csak kíváncsi voltam, hogy a leszbikus lányok a nagyon nőiest, a kicsit lazábbat, esetleg valami mást szúrnak-e ki elsőre. ;)
A kérdező nagy valószínűséggel csak nagyjából meghatározó irányelvként rakta ki a képeket, hogy ilyet képzeljünk el.
Az én öltözködésem is hasonló pár képhez, de mégsem pont ugyan olyan, mert benne van a saját stílusom, a saját elképzelésem...
Nem hiszem, hogy mindenki a kép alapján ugyan úgy öltözne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!