Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a tökéletes punci?
Én nem vagyok leszbi és nekem is kilóg odalent mindenem. Ami nekem személy szerint nagyon nem tetszik. De a pasik odáig vannak érte szóval elfogadtam ilyennek.
Ha választhatnék babásat szeretnék.
Egész biztos nem leszek vele népszerű, de mégis leírom.
Számomra igenis fontos hogyan néz ki a párom puncija. Ha minden jól megy éveken át azt fogom nézegetni és nagyon zavarna, ha csúnyának találnám.
A baba és a hamburger típusú tetszik, a salátás nem. Ha ez utóbbi lenne az enyém tutira kiigazítattam volna már.
Ezen kívül legyen szőrtelen.
Addig amíg én odafigyelek erre, legyen ő is csupasz.
26 nő
" Ha ez utóbbi lenne az enyém tutira kiigazítattam volna már."
Ennyi erővel mindenki rohanhatna, mert kicsi a melle, nagy az orra meg ilyen-olyan hibája van, amit plasztikáztatni kell, és a végén mind barbi babák leszünk :) Ezt igazán nem várhatod el a párodtól,hogy kés alá feküdjön emiatt, arról nem beszélve,hogy egy ilyen beavatkozás nem veszélytelen! Egy ilyen intim területen rengeteg az idegvégződés, ha nem jól sikerül, akár kevésbé is élvezheti a szexet utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!