Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tudtok leírni egy tökélet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtok leírni egy tökéletes szeretkezést?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék, hogy kit mi indít be és hogyan képzeli el a tökéletes együttlétet. Igazából filmekben is csak megrendezett jelenetek vannak, aminek szinte semmi köze a valósághoz. Neten is lehet olvasgatni romantikus történeteket, de egyik sem fogott meg igazán.Ha nem szeretnétek kiírni a kérdés alá, akkor jöhet üzenetben is. Egyébként olvastam már itt gyakorin, hogy vannak akik írnak leszbikus történeteket, vagy belekezdtek egy könyvbe. Abból is szívesen elfogadok egy részletet. Kérlek kort is írjatok! 20/L/L

2016. aug. 27. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

Nálam ez hangulatfüggő nagyon.

Van amikor (tényleg van!!!) a laza érzéki fürészeléshez van ingerenciám, máskor meg jo érzés rátörni a fürdö ajtót a lányra és vadul szexelni egyet a zuhany alatt agy mikor alvás közben erre ébred az ember, az sem rosz....

Nagyon hangulatember vagyok és ez kihat az életem minden fontos részletére is :D

2016. aug. 27. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem az első szeretkezésem volt a tökéletes :P

19/L

2016. aug. 27. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Könnyű vacsora egy hangulatos étteremben.

Még éjfél előtt hazaérni - nem hajnalok hajnalán.

Közös zuhany, közben már kis előjáték

Utána az ágyban folytatni. Csók, simogatás - jó sok, akár egy órán át.

Ha már nem bírunk magunkkal jöhet az orális szex.

Én neki, ő nekem, zárásként egy érzéki 69

Egymás karjaiban elaludni meztelenül.

Általában ez utóbbi nem jön össze, mert harcolunk a saját takaróért :)

2016. aug. 27. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Fiúk üzenem, hogy leszbikus kateg.
2016. aug. 27. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet leírni kèsz tènyekkel és konkrét pèldákkal. Mindenkinèl mas, de... Egyszerűen csak érzed, hogy a lelked is jelen van és szinte a lelkeddel kívánod a testèt, a lelkèt, mindenèt. Amikor már annyitól a gyomrodba hasít az èrzès, hogy csókolózás közben a hajadba túr :)
2019. okt. 7. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!