Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajváltás? Kinek is kéne akkor tetszenem?
A párom a hosszú hajat, míg én a rövid hajat szeretem jobban egy nőn. Mikor megismerkedtünk, pont úgy is voltunk: neki viszonylag rövid, nekem viszonylag hosszú hajam volt, aztán szépen egálba kerültünk. Mindketten félhosszú hajunk van. Ő növeszti én le akarom vágatni.
Engem mondjuk kicsit zavart, hogy lassan hosszabb a haja, mint nekem, de hát istenem, úgy szeretem ahogy van, csinálja azt a hajával, ahogyan ő jól érzi magát. Úgyhogy rájöttem, hogy hülyeség ilyesmin gondolkodni. Viszont ő teljesen ellene van annak, hogy én levágassam a hajamat és óvatosabb megjegyzéseket tesz arra, hogy akkor így meg úgy kevésbé fogok tetszeni neki. Pedig csak haj...
Itt lehet tenni valamit? Akkor hagyjam én is, hogy megnőjön? Neki kéne tetszenem, vagy magamnak?
Szerintem aki szerelmes annak mindegy hogy rövid vagy hosszú a párja haja.
Anno az én párom is ellenezte, hogy levágassam a seggig érő hajam. Én nem tettem meg, mert rájöttem, hogy nekem is így tetszik. De szerintem neked kell jól érezned magad a bőrödben.
#1: én már 3 éve le szeretném vágatni, abból most ez a második évem a párimmal. Nem mintha nem szeretnék közben nagyon hosszű hajat is, de egyszer jó lenne kipróbálni a rövidet. :)
De köszönöm szépen a választ.
Vágasd le, ha ennyire akarod, majd megnő, nem egy visszafordíthatatlan dolog.
Viszont valakinek ez tényleg fontos, például nekem is, valahogy a rövid haj taszít, no offense. Ha az én barátnőm lennél és szeretnélek, nyilván nem lenne szakító ok, de nehezen viselném. Erre utalgat a barátnőd is. Próbálj elképzelni egy olyan dolgot, ami számodra nem vonzó, és a barátnőd előhozakodna vele, szélsőséges példa: arctetoválást szeretne (ez tényleg elég extrém és nehezen visszafordítható, de jobb nem jut eszembe:D), és akkor jobban megérted őt.
Nekem meg igazából a hosszú haj nem tetszik, ami rajta volt. Eddig nem is voltam nem rövid hajú lányokkal, de hát istenem. Ettől most nem fogom kevésbé szeretni.
Ezért nem értem azt, hogy ha ezen én is túl tudom tenni magamat, ő miért nem. :/ Azért ne annyira lenyírt rövidre gondoljon az ember, hanem olyan virágfiús, fülig érő tépett fazon. Amúgy is egy lányos lány vagyok (ő meg elêg fiús hosszú hajjal is), tehát... Ettől még nem lennék butch.
24 éves koromig hátközépig érő hajam volt. Aztán gondoltam egy napon és levágattam. Azóta voltam már majdnem tüsi is. Meglepődtem, mikor mindenki odajött, hogy milyen vagány :)
Amúgy csak egy kicsit hagyom visszanőni, 2 havonta járok azóta vágatni, mert sokkal kényelmesebb főleg nyáron a nagy lobonc nélkül.
Hajmosás 5 perc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!