Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet, hogy leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Nem volt még kapcsolatom fiúval, semmilyen sem. Lett volna rá lehetőség, de nem tetszett egyik kezdeményező sem. És ahogy belegondolok, nem is tetszett soha egyetlen fiú se igazán, legfeljebb barátilag.

Csak mostanában gondolkodtam el rajta, hogy lehet valami, mert a lányokat viszont mindig megnéztem, és olyan fura izgalmat éreztem olyankor. De ez fiúkkal nem volt így.

Szerintetek lehetséges, hogy leszbikus vagyok, csak még nem tudatosult?

L/21

2016. júl. 29. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély. Igazából akkor tudod meg 100%-ig biztosra, ha kipróbálod.
2016. júl. 29. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt érzem amit te. És hát...megértelek.
2016. júl. 29. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
ki kellene probalni :)
2016. júl. 30. 17:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja, ki kell próbálni. De kivel? Fiúval vagy lánnyal? Nem látok olyan fiút, akivel képes lennék rá.
2016. júl. 30. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy minek kell kategorizálni? Annyival egyszerűbb lenne néha csak élni az életünk, azzal akit szeretünk, akivel jól érezzük magunkat.
2016. júl. 31. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó valamilyen szinten igazad van, de amíg meg nem jelenik egy fiú, aki tetszik,kénytelen azt mondani másoknak, hogy a lányokat szeretem. (Lehetséges szerintem, hogy egy leszbi szeressen egy fiút, de elég ritka..) Kérdező szerintem abból eltudod dönteni, hogy elképzeled magad lánnyal is és fiúval is. Vagy lehet, hogy mindkét nemhez vonzódsz. :)
2016. júl. 31. 09:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

6-os, nem tudom igazán. Talán a lányok jobban vonzanak, de nem vagyok biztos benne, hogy csak ők.

Lehet, hogy 5-ösnek van igaza, és nem is kéne annyira foglalkoznom ezzel.

2016. júl. 31. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha a lányok jobban izgatnak próbáld ki először egy lánnyal. Utána úgy is tudni fogod, hogy mire vágysz pontosan.

Én eddig csak pasikkal kezdtem, de most elkezdtek érdekelni a lányok is. Még én se vagyok biztos a dologban, még tapasztalgatom.

19/L

2016. aug. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!