Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Esetleg leszbikus lennék?
Úgy általánosságban nem szokott lázba hozni egy meztelen női test, viszont mikor meglátok egy olyan képet amin egy lányka csipkés/szexi melltartóban van, legszívesebben rámásznék. Bár nem nekem elég nagy melltartó mániám van, rettentően szeretem az efféle különlegességeket, nem tudom ez jelenthet-e valamit. Melltartófétis :'D
és ilyenkor csorgatom a nyálam :) de arra is gondolok hogy hú de rámásznék ^^
18/L
Az elsőre én is szívesen rámásznék xD
Egyébként attól, hogy valamilyen szinten vonzódsz a szép női testhez, mellhez, nem azt jelenti, hogy kizárólagosan a nöket szereted. Lehet, hogy biszex vagy, lehet, hogy csak kíváncsi, vagy csak értékeked a szépséget. Én amondó vagyok, hoyg kísérletezz! Keress valakit, és mondd al mi a helyzet, és ha élesben is vonzódsz hozzá, tovább akarsz menni esetleg, akkor minimum biszex vagy, a többi meg elválik.
próbáld ki egy csajjal, és majd kiderül.
Én is bizonytalan vagyok még ebben a kérdésben, várom a lányt akivel kipróbálhatnám.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!